ΔΙΔΑΧΕΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ TΟΝ ΙΕΡΟΝ ΚΛΗΡΟΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΕΠΩΝΥΜΟΝ ΛΑΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ

Αγαπητοί εν Χριστώ Αδελφοί,

Η εποχή μας ως γνωστόν έχει χαρακτηρισθεί ως η εποχή του Αντιχρίστου και δικαίως. Παρατηρούμε ότι γίνονται γιγαντιαίες προσπάθειες σε παγκόσμιο επίπεδο προκειμένου τα πάντα να ελέγχονται και μάλιστα ηλεκτρονικώς.
Το γεγονός ότι γίνεται πολύς λόγος για την ηλεκτρονική διακυβέρνηση των πολιτών, την κατάργηση του χρήματος και την έλευση του πλαστικού χρήματος καθώς και τον εφοδιασμό όλων των ανθρώπων με έξυπνες κάρτες, οι οποίες θα έχουν την δυνατότητα να καταγράφουν οποιαδήποτε φορολογική, εμπορική, επαγγελματική δραστηριότητα ή ακόμα και τα προσωπικά μας δεδομένα, πρέπει να μας βάλλουν σε βαθιά σκέψη και να κατανοήσουμε ότι τίποτα δεν γίνεται τυχαίως.
Οι άνθρωποι οι οποίοι βρίσκονται μακριά από την εκκλησία, αντιλαμβάνονται όλες τις ανωτέρω εξελίξεις ως δήθεν φυσικό επακόλουθο από την πρόοδο της επιστήμης και της τεχνολογίας καθώς και ως δήθεν την μόνη «λύση» της τεχνητής οικονομικής κρίσης η οποία μαστίζει την πατρίδα μας.

Εμείς όμως ως γνήσια τέκνα της Ανατολικής Ορθοδόξου Εκκλησίας και πιστοί στα προφητικά κείμενα των Αγίων Πατέρων μας, εκλαμβάνουμε τα γεγονότα αυτά ως προπαρασκευαστικά στάδια των σκοτεινών δυνάμεων, για τον τελικό σκοπό τους ο οποίος είναι να σφραγιστούν όλοι οι άνθρωποι με το χάραγμα του μιαρού αποστάτου του Θεού, με τα ηλεκτρονικά τσιπ τα οποία θα περιέχουν τον δυσώνυμο αριθμό τους ονόματός του, το 666,του οποίου η αποδοχή σημαίνει αρνούμαι τον Τρισυπόστατο Θεό και προσκυνώ τον Αντίχριστο!

Προτρέπουμε λοιπόν τους απανταχού ορθοδόξους αδελφούς μας:
Ας αντισταθούμε όλοι στα σιωνιστά σχέδια για την εφαρμογή του πλαστικού χρήματος.
Ας αρνηθούμε να παραλάβουμε κάθε τύπο ηλεκτρονικής κάρτας.
Ας αντισταθούμε σε κάθε προσπάθεια της πολιτείας για αριθμοποίησή μας με τους επάρατους αριθμούς ΑΜΚΑ, ΑΦΜ και όσων άλλων μας μετατρέπουν από έμψυχες προσωπικότητες για τις οποίες έχυσε ο Χριστός μας το Πανάγιον Αίμα Του, σε άχαρες, αποχριστιανοποιημένες αριθμητικές μονάδες ελεγχόμενες ευκόλως από τον Σατανά.

Αγαπητοί, ας προσέξουμε τις πλάνες! Ας μην σκεφθούμε ότι οι ηλεκτρονικές κάρτες δεν κολάζουν παρά μόνο το τελικό σφράγισμα του Αντιχρίστου. Αυτό αποτελεί πολύ μεγάλη παγίδα του.
Όποιος ενδώσει στα συστήματα αυτά, ενδίδει στον διάβολο, ο οποίος ολίγον κατ΄ολίγον τον κυριεύει και τον κάνει χλιαρό και έτοιμο για το τελικό σφράγισμα.
Ας θυμηθούμε ότι και ο Κύριός μας δεν καταδικάζει την αμαρτία στο τελικό της στάδιο μόνο, αλλά από το αρχικό.
Έτσι για παράδειγμα δεν μας παραγγέλνει στο Άγιόν Του Ευαγγέλιον να απομακρυνόμαστε μόνο από την τέλεση της κάθε σαρκικής αμαρτίας, αλλά να πολεμούμε κι αυτούς τους ακάθαρτους λογισμούς. «Πας ο βλέπων γυναίκα προς το επιθυμήσαι αυτήν ήδη εμοίχευσεν αυτήν εν τη καρδία αυτού» (Ματ. Ε’- 28).

Ας προσέξουμε λοιπόν να μην κλέψουν οι υπηρέτες του σκότους τον πολύτιμο θησαυρό της πίστεως και της ομολογίας, διότι το σφράγισμα είναι θέμα πίστεως, και ας ευχηθούμε στον Πανάγαθο Θεό να μας δώσει πνεύμα σοφίας, συνέσεως και ανδρείας όπως μέχρι τέλους διαφυλάξουμε την καλή αυτή ομολογία, ακέραιη και αμόλυντη.
Αμήν

Ο ΚΑΘΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ ,

+ Αρχιμανδρίτης Μεθόδιος & οι συν εμοί εν Χριστώ Αδελφοί.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε στα παρακάτω τηλέφωνα της Ι.Μ.Εσφιγμένου:

Καθηγούμενος της γνήσιας Ιεράς Μονής Εσφιγμένου Αγίου Όρους Άθω

+Αρχιμανδρίτης Μεθόδιος κιν.τηλ.: +30 6973 345 170

Ιερομόναχος Γρηγόριος Πνευματικός
κιν.τηλ.: +30 6973 345 171

Η Παναγιά μαζί σας…

πηγη ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button