ΔΙΑΦΟΡΑ

Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα για το Mega και τη σειρά «Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανό»

Όμορφα νέα για την δημοφιλή σειρά Άγιος Παΐσιος

Χθες προβλήθηκε το τελευταίο επεισόδιο του πρώτου κύκλου της δημοφιλής σειράς του Mega. Έχει κατακτήσει το τηλεοπτικό κοινό και απέσπασε διθυραμβικές κριτικές. O Α’ κύκλος ολοκληρώθηκε και από το πρώτο μέχρι το τελευταίο επεισόδιο η σειρά ήταν σταθερά στην κορυφή της τηλεθέασης, με αδιαμφισβήτητη πρωτιά σε όλες τις κατηγορίες κοινού.

Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα για το Mega και τη σειρά «Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανό»

Τα 9 πρώτα επεισόδια που αφηγήθηκαν τη ζωή του σύγχρονου Αγίου από τη γέννησή του μέχρι τον μοναχισμό, ήταν η πρώτη επιλογή των τηλεθεατών κάθε Πέμπτη, με μέσο όρο 27,1% στο σύνολο του κοινού και 24,5% στο δυναμικό κοινό 18-54.

Κάθε επεισόδιο της ιστορικής-βιογραφικής σειράς του MEGA παρακολουθούσαν κατά μέσο όρο 1.311.911 τηλεθεατές, με την κάλυψη να ξεπερνάει τους 2 εκατομμύρια τηλεθεατές (2.212.005).

ΣΕΝΑΡΙΟ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΑΚΚΑΣ

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: ΣΤΑΜΟΣ ΤΣΑΜΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: GREEN OLIVE FILMS
ΠΑΡΑΓΩΓΗ: ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΑΓΙΟΣ ΜΑΞΙΜΟΣ Ο ΓΡΑΙΚΟΣ

ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ ΜΟΥΣΙΚΗ: TUOMAS KANTELINEN Το Twitter αποθέωσε το τέλος της σειράς

Το βράδυ της Πέμπτης 7/4 η σειρά του Mega, Άγιος Παΐσιος, ολοκλήρωσε τον πρώτο της κύκλο. Από την πρώτη στιγμή της προβολή της προκάλεσε το ενδιαφέρον του κοινού και δεν είναι λίγες οι φορές που με τις σκηνές της έχει συγκινήσει τους θεατές, οι οποίοι δεν σταματούν να σχολιάζουν τις εξελίξεις και να εκφράζουν τις απόψεις τους. Το φινάλε, λοιπόν, δεν έμεινε ασχολίαστο και οι φίλοι του Twitter την αποθέωσαν. Ωστόσο, η αγαπημένη σειρά θα συνεχιστεί και για δεύτερη σεζόν και όπως φαίνεται, δεν θα είναι η μόνη θρησκευτική σειρά που θα δούμε στις οθόνες μας. Οι αντιδράσεις στο Twitter για το φινάλε του Άγιου Παΐσιου

Συγκεκριμένα, όταν ο Αρσένιος αποχώρησε για να ασχοληθεί ουσιαστικά με την πνευματική ζωή του στη Μονή Εσφιγμένου, έπειτα από όλα όσα πέρασε, και έγραψε γράμμα στη μητέρα του λέγοντας πως πλέον μητέρα του θα είναι η Παναγία, όλοι ανατρίχιασαν και αναφέρουν πως η σκηνή αυτή είναι μία από τις πιο δυνατές της σειράς.

πηγη i-diakopes.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button