ΔΙΔΑΧΕΣ

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΗ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗ ΤΟΥ AΓΙΟΥ ΠΑ’Ι’ΣΙΟΥ !! ΔΕΙΤΕ τι συμβαίνει στο Αιγαίο;;

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΗ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑ’Ι’ΣΙΟΥ !! ΔΕΙΤΕ τι συμβαίνει στο Αιγαίο;;

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ

Η  Αγκυρα με την έκδοση της νέας ΝΟΤΑΜ Α5915/15 δηλώνει με ασιατικό θράσος ότι η Αθήνα παραβιάζει τους κανονισμούς του ICAO και ότι τα αεροσκάφη τα οποία θα συμμετέχουν στην άσκηση δεν θα εισέλθουν εντος του “ελληνικού εναέριου χώρου των 6 ν.μ. και άρα δεν χρειάζεται να υποβάλλουν σχέδια πτήσης”, δηλώνοντας ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι δεν αναγνωρίζουν τον Εθνικό Εναέριο Χώρο μεταξύ 6 και 10 ν.μ.

ΣΟΚ-ΔΕΟΣ και ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ προκαλούν οι προφητείες του Άγιου Παϊσιου για τους Τούρκους!

Έφτασε ο καιρός! Το «Εξαμίλι» θα είναι η αρχή του τέλους! Θα ξαναλειτουργήσει η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ! Αλίμονο τους!

– «Η Τουρκία θα διαλυθεί και, μάλιστα, θα τη διαλύσουν οι ίδιοι οι σύμμαχοι» Μάρτιος 1994, (σελ. 412)

– «Οι Τούρκοι έχουν τα κόλλυβα στο ζωνάρι τους» 1991, (σελ. 413)

– «Όταν ο τουρκικός στόλος ξεκινήσει να κατευθύνεται κατά της Ελλάδος και φθάσει στα έξι μίλια, πράγματι θα καταστραφεί. Θα είναι η ώρα που θα έχουν τα κόλλυβα στο ζωνάρι τους. Αλλά, αυτό δε θα γίνει από εμάς. Αυτό είναι το θέλημα του Θεού. Το «Εξαμίλι» θα είναι η αρχή του τέλους….. Μετά θα αρχίσουν όλα τα γεγονότα, που θα καταλήξουν στο να πάρουμε την Πόλη…. Την Πόλη θα μας τη δώσουν….. Θα γίνει πόλεμος μεταξύ Ρωσίας και Τουρκίας. Στην αρχή, οι Τούρκοι θα νομίσουν ότι νικάνε, αλλά αυτό θα είναι η καταστροφή τους. Οι Ρώσοι, τελικά, θα νικήσουν και θα πέσει η Πόλη στα χέρια τους. Μετά θα την πάρουμε εμείς…… Θα αναγκασθούν να μας τη δώσουν…» (σελ. 417 – 418)

Πηγη takaluteraedo.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button