ΔΙΑΦΟΡΑ

Ανατριχίλα στο Πήλιο – Μπήκαν σε σπίτι και “πάγωσαν” με αυτό που είδαν

Νεκρός στο σπίτι του, όπου διέμενε μόνος, εντοπίστηκε την Παρασκευή (6/11) γύρω στις 19:00 57χρονος στον Λαύκο

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας βρέθηκε από τον αδερφό του που τον αναζήτησε φοβούμενος ότι κάτι κακό του είχε συμβεί και κάλεσε σε βοήθεια την Αστυνομία

Ο 57χρονος βρέθηκε νεκρός στο κρεβάτι του και ο θάνατός του πρέπει να είχε επέλθει δύο μέρες πριν από τον εντοπισμό του. Το Αστυνομικό Τμήμα Νοτίου Πηλίου λάμβανε έως αργά χθες το βράδυ καταθέσεις για το τι ακριβώς έχει συμβεί. Ο 57χρονος είχε να δώσει σημεία ζωής μέρες.

Η εγκληματική ενέργεια αποκλείστηκε από την Αστυνομία. Στο πλαίσιο της αστυνομικής προανάκρισης διατάχθηκε διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής για τα ακριβή αίτια του θανάτου.

Με πληροφοριες απο lamiareport

πηγη nassosblog.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button