ΔΙΑΦΟΡΑ

Ανατροπή – φωτιά στην υπόθεση της Ειρήνης Λαγούδη: Εκεί βρισκόταν το δίωρο που είχε χαθεί το στίγμα της!

Εκεί βρισκόταν λίγο πριν πεθάνει! Η αποκάλυψη που φέρνει τα πάνω – κάτω!

Δεν σταματούν οι αποκαλύψεις, ακόμα και σήμερα επτά μήνες μετά τον μυστηριώδη θάνατο της 43χρονης μητέρας τριών παιδιών, η οποία βρέθηκε μέσα στο αυτοκίνητό της ανήμερα της εορτής των Φώτων σε παραλία της λίμνης Τριχωνίδας στο νομό Αιτωλοακαρνανίας!

Η έρευνα και οι καταθέσεις στον εισαγγελέα Αγρινίου συνεχίζονται και τις τελευταίες ημέρες μια μαρτυρία ενός καινούριου μάρτυρα στην υπόθεση φαίνεται να ανατρέπει όσα γνωρίζαμε μέχρι τώρα.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε το STAR, ο νέος μάρτυρας ”φωτίζει” το κρίσιμο δίωρο κατά το οποίο η άτυχη γυναίκα δεν είχε δώσει στίγμα για το που βρισκόταν.

Ο συγκεκεριμένος άνθρωπος κατέθεσε στον εισαγγελέα Αγρινίου ότι είδε την Ειρήνη Λαγούδη το απόγευμα της ημέρας που πέθανε, σε περιοχή που είναι κάτω από τη λίμνη Τριχωνίδα, η οποία, όμως, δεν έχει καμία σχέση με το δρομολόγιο που ήταν γνωστό μέχρι σήμερα ότι ακολούθησε την μοιραία ημέρα, όπως τουλάχιστον έχει καταγραφεί από τις κάμερες.

Μάλιστα, αυτό που κατέθεσε το εν λόγω άτομο είναι ότι είδε το χρυσαφί αυτοκίνητο της άτυχης μητέρας να περνά μπροστά από το σπίτι του με μεγάλη ταχύτητα.

Σύμφωνα με τους εμπειρογνώμονες, η μαρτυρία του προσώπου αυτού δίνει λύση στο μυστήριο του που ήταν η άτυχη μητέρα, καθώς υπήρχε ένα κενό, το οποίο δεν είχε καλυφθεί, από τις δύο το μεσημέρι μέχρι τις έξι το απόγευμα.

Τα μέχρι τώρα δεδομένα θέλουν την Ειρήνη Λαγούδη να συναντιέται με τον γιατρό σύντροφό της και έναν ακόμα άνδρα πριν βρεθεί νεκρή μέσα στο καμμένο της αυτοκίνητο, όμως δεν υπάρχουν πολλά στοιχεία για το τι έκανε πριν. Αυτό το χρονικό διάστημα, όπως όλα δείχνουν, έρχεται να συμπληρώσει το συγκεκριμένο άτομο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι έρευνες για τον θάνατο της γυναίκας συνεχίζονται ακόμα και τώρα, με αμείωτους ρυθμούς, ενώ σε αυτή τη φάση οι εμπειρογνώμονες και οι αστυνομικοί έχουν βάλει στο στόχαστρο και κάποια αντικείμενα που βρέθηκαν μέσα και γύρω από το αυτοκίνητό της.

athensmagazine.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button