ΔΙΑΦΟΡΑ

Ανείπωτη τραγωδία στη Μεσσηνία: Νεκρό βρέφος σε τροχόσπιτο

Μια πραγματικά πάρα πολύ δυσάρεστη είδηση έρχεται από τη Μεσσηνία όπου ένα βρέφος πέθανε λίγο μετά τη γέννησή του σε τροχόσπιτο, ο 42χρονος πατέρας κρατείται στην Διεύθυνση Αστυνομίας Μεσσηνίας.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει έως τώρα γνωστά, ένα ζευγάρι Ολλανδών, μια 30χρονη και ένας 42χρονος, που βρίσκονταν στη Μπούκα με το τροχόσπιτό τους ζήτησαν βοήθεια μέσω του Αριθμού Έκτακτης Ανάγκης 112, καθώς η γυναίκα γεννούσε.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το eleftheriaonline.gr, στο σημείο έφθασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και αστυνομικοί, όμως δυστυχώς το βρέφος δεν είχε σφυγμό.

Η 30χρονη μητέρα νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, ενώ ο 42χρονος πατέρας κρατείται στην Διεύθυνση Αστυνομίας Μεσσηνίας, καθώς διεξάγεται έρευνα για τα ακριβή αίτια του τραγικού αυτού περιστατικού.

Πάντως σύμφωνα με τις έως τώρα ενδείξεις φαίνεται να έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.

 Νεκρός ο γνωστός εργολάβος Αθανάσιος Μάντζιος

Έφυγε από τη ζωή ο Αθανάσιος Μάντζιος, ένας από τους σημαντικότερους εργολάβους Δημοσίων Έργων, που σφράγισε με την παρουσία του δεκάδες δημόσια έργα που έγιναν στην κεντρική Ελλάδα και όχι μόνο.

Αφήνει πίσω τη σύζυγό του Κατερίνα, παιδιά, εγγόνια κι αδέλφια.

Στο δρόμο που χάραξε βαδίζουν τα παιδιά του και σήμερα. Κηδεύεται στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Σαραγίων Τρικάλων.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button