ΔΙΑΦΟΡΑ

Ανείπωτος πόνος – Νεκρή μόλις στα 34 της χρόνια η Βάσω Λάκου

Ένας υπέροχος άνθρωπος με το χαμόγελο στα χείλη από μικρό παιδί μέχρι και τα 34 της χρόνια, πρόθυμη πάντα να βοηθήσει τον συνάνθρωπο, τον φίλο, την οικογένειά της.

Με μία πάρα πολύ δυσάρεστη είδηση ξύπνησε η κοινωνία της Ελασσόνας, αφού η Βάσω Λάκου έφυγε από τη ζωή βυθίζοντας στο πένθος τους συνανθρώπους και τους φίλους της.

Η Βάσω σπούδασε Διεθνείς Σχέσεις και εργαζόταν τα τελευταία χρόνια στη Κω. Παρουσίασε σε σύντομο χρονικό διάστημα σοβαρό πρόβλημα υγείας και έδωσε τιτάνια μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, δυστυχώς όμως χωρίς να τα καταφέρει.

Νεκροί δύο ηλικιωμένοι από αναθυμιάσεις ξυλόσομπας στο Πετρίλο Αργιθέας

Εντός της οικίας φέρεται να υπήρχαν καπνοί από την ξυλόσομπα ενώ από την αστυνομία αποκλείστηκε εγκληματική ενέργεια

Ένα ζευγάρι ηλικιωμένων βρέθηκε νεκρό αργά το απόγευμα της Κυριακής 17 Οκτωβρίου στο χωριό Πετρίλο του Δήμου Αργιθέας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του karditsalive.net, εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο ο θάνατός τους να προήλθε από αναθυμιάσεις από την ξυλόσομπα που είχαν για τη θέρμανση του σπιτιού τους.

Πρόκειται για έναν 90χρονο άνδρα και την 81χρονη ηλικιωμένη σύζυγό του οι οποίοι διέμεναν μόνιμα στο χωριό και εντοπίστηκαν από γειτονικό πρόσωπο το απόγευμα της Κυριακής νεκροί μέσα στην οικία τους, καθώς δεν είχαν δώσει σημάδια ζωής τις τελευταίες ώρες.

Εντός της οικίας φέρεται να υπήρχαν καπνοί από την ξυλόσομπα ενώ από την αστυνομία αποκλείστηκε εγκληματική ενέργεια.

Έχει παραγγελθεί νεκροψία-νεκροτομή από τις αρμόδιες αρχές για να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου τους.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button