ΔΙΑΦΟΡΑ

Ανείπωτος θρήνος για τον Θεοτόκη: Έφυγε από την ζωή 10 μηνών αγγελούδι – Τα αναπάντητα «γιατί» και το μήνυμα της οικογένειας

Ανείπωτος θρήνος για τον Θεοτόκη: Το 10 μηνών αγγελούδι έσβησε από ανίατο σύνδρομο – Τα αναπάντητα ερωτήματα

Σπαρακτική είναι η είδηση του θανάτου ενός 10 μηνών βρέφους από το Τσέρι. Το 10 μηνών αγγελούδι έδινε μάχη με ανίατο σύνδρομο όμως δεν τα κατάφερε, βυθίζοντας σε θλίψη την οικογένεια του και όλο τον κόσμο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μικρός Θεοτόκης Χαριλάου διακομίστηκε με ασθενοφόρο την περασμένη Πέμπτη, στο Μακάρειο Νοσοκομείο, αφότου είχε χάσει τις αισθήσεις του, με την κατάστασή του να χαρακτηρίζεται εξαιρετικά κρίσιμη.  Παρότι πάλεψε για σχεδόν δύο 24ωρα, για να κρατηθεί στη ζωή, το δεκάμηνο βρέφος έχασε τη ζωή του, με αστυνομικές πηγές να αναφέρουν ότι έδινε μάχη με ανίατο σύνδρομο.

Ανείπωτος θρήνος για τον Θεοτόκη – Το μήνυμα της οικογένειας

Σήμερα θα τελεστεί η κηδεία του δεκάμηνου βρέφους στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο Τσέρι. Έκκληση της οικογένειας είναι όπως αντί στεφάνων να γίνονται εισφορές για την οικογένεια. πηγη i-diakopes.gr

Ρόδος: Μήνυση κατά του νοσοκομείου από τους γονείς του 16χρονου που πέθανε – “Δεν του έκαναν ούτε μια εξέταση”

Οι γονείς του 16χρονου Λευτέρη που άφησε την τελευταία του πνοή στο Νοσοκομείο Παίδων ”Αγία Σοφία”, κατέθεσαν μήνυση κατά παντός υπευθύνου του νοσοκομείου Ρόδου, στο οποίο είχε μεταφερθεί στις 21 Μαΐου 2022 με σοβαρά προβλήματα.

Έστειλαν σπίτι του τον 16χρονο χωρίς να τον εξετάσουν

Οι γιατροί του έδωσαν αντιπυρετική αγωγή και το έστειλαν στο σπίτι του χωρίς να του κάνουν, όπως αναγράφεται στη μήνυση ούτε μια απλή αιματολογική εξέταση που θα μπορούσε να δείξει το σταφυλόκοκκο δεν έγινε.

Όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ η ΕΡΤ, το παιδί χειροτέρευσε, μεταφέρθηκε ξανά στο νοσοκομείο Ρόδου και στη συνέχεια λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του κρίθηκε απαραίτητη η άμεση διακομιδή του στο Νοσοκομείο Παίδων “Αγία Σοφία” όπου και κατέληξε.

‘Είχε υποβληθεί σε 4 εγχειρήσεις”

“Δεν είναι δυνατόν οι γιατροί να μην λάβουν υπόψιν τους τις ιατρικές εξετάσεις που κρατούσε η μητέρα του 16χρονου. Είχε υποβληθεί σε 4 εγχειρήσεις ο μικρός”, δήλωσε στην ΕΡΤ Νοτίου Αιγαίου η δικηγόρος της οικογένειας, Μαρίκα Κρικοπούλου. “Υπήρξε ολιγωρία από το νοσοκομείο και στις δυο φορές που μεταφέρθηκε εκεί ο Λευτέρης”, σημείωσε η κ. Κρικοπούλου.

Ως προς την ΕΔΕ που είχε διατάξει το Υπουργείο Υγείας για το περιστατικό, η κ. Κρικοπούλου δήλωσε ότι τα αποτελέσματα δεν έχουν γίνει γνωστά, ίσως και λόγω έλλειψης διοίκησης στο Νοσοκομείο Ρόδου.

πηγη thetoc.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button