ΔΙΑΦΟΡΑ

Ανοιχτές εκκλησίες μόνο ανήμερα τα Χριστούγεννα και τα Φώτα: Πώς θα λειτουργήσουν

Ανοιχτές εκκλησίες μόνο ανήμερα τα Χριστούγεννα και τα Φώτα: Πώς θα λειτουργήσουν

Το άνοιγμα των εκκλησιών για τους πιστούς, ανήμερα των Χριστουγέννων και των Φώτων μόνο, αποφάσισε η κυβέρνηση ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων όπως ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών

.Όπως εξήγησε «τις δύο αυτές ημέρες θα επιτρέπεται η παρουσία έως και 9 ατόμων σε όλες τις εκκλησίες και έως 25 ατόμων στους Μητροπολιτικούς Ναούς σε όλες τις περιοχές της χώρας».

Την ευθύνη τήρησης των μέτρων θα έχουν οι οικείες μητροπόλεις και η Αρχιεπισκοπή Αθηνών. Ο κ. Πέτσας διευκρίνισε επίσης, σε σχέση με τον εορτασμό των Θεοφανείων, ότι δεν θα πραγματοποιηθεί αγιασμός υδάτων σε ανοιχτό δημόσιο χώρο.

πηγη rodosinfonews.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button