ΔΙΑΦΟΡΑ

Απαγωγή Αvήλικης: Oμολογiα Πoυ «Kαiει» Την 33χpονη! Eδωσε Οvόματα η 10χρονη και 3ο Πpόσωπο

Απαγωγή Αvήλικης: Oμολογiα Πoυ «Kαiει» Την 33χpονη! Eδωσε Οvόματα η 10χpονη και 3ο Πpόσωπο

Ραγδαίες οι εξελίξεις για την απαγωγή της 10χρονης.

Μια μαρτυρία που σοκάρει. Μια εξομολόγηση, που δεν μπορεί απλά να φανταστεί ένα 10χρονο παιδί, παρά τις προσπάθειες της 33χρονης να «προλάβει» την κατάθεση της μικρής λέγοντας πως θα είναι…

Ραγδαίες οι εξελίξεις για την απαγωγή της 10χρονης.

Η 10χρονης ανήλικη έδωσε ονόματα και «καίει» την 33χρονη, με όσα είπε στην κατάθεσή της.

Η μεγάλη στιγμή της εξιχνίασης της υπόθεσης αρπαγής της 10χρονης μαθήτριας είναι προ των πυλών, με το κορίτσι να καταθέτει στις Αρχές όλα όσα θυμάται.

Η 33χρονη κατηγορούμενη -όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο- θα έρθει πλέον αντιμέτωπη με όσα έχει καταθέσει το 10χρονο παιδί στους αστυνομικούς.

Μια μαρτυρία που σοκάρει. Μια εξομολόγηση που δεν μπορεί απλά να φανταστεί ένα

10χρονο παιδί, παρά τις προσπάθειες της 33χρονης να «προλάβει» την κατάθεση της μικρής λέγοντας πως θα είναι αναξιόπιστη γιατί πήρε μεγάλη δόση ναρκωτικών ουσιών.

Οι περιγραφές της μικρής και η ανάλυση για το τι συνέβη -πριν πάρει τα ηρεμιστικά- είναι τρεις ολόκληρες σελίδες.

Το παιδί έδωσε ονόματα στις Αρχές αλλά και το τρίτο

πρόσωπο το οποίο είδε μέσα από το κινητό της κατηγορούμενης.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του MEGA, όλα δείχνουν πως αυτό το κινητό ήταν το εργαλείο της 33χρονης για να κάνει όσα κατηγορείται.

Η 10χρονη μαθήτρια είναι ήδη σε συνομιλίες με παιδοψυχολόγους, γίνονται καθημερινά συμπληρωματικές καταθέσεις κι αυτό που μένει πλέον είναι τι θα δείξουν οι αστυνομικές έρευνες από το κινητό της «κοκκινομάλλας»…πηγή megatv

Δείτε όλα όσα αποκαλύφθηκαν στο παρακάτω βίντεο:

 

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button