ΔΙΔΑΧΕΣ

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΜΕΓΑΛΟ ΘΑΥΜΑΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ! ΕΥΡΕΘΗ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΤΑΦΗ, ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΚΡΑΝΙΟ, ΓΡΑΜΜΕΝΗ ΑΝΕΞΙΤΗΛΑ ΑΝΕΥ ΧΕΙΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ Η ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑ 2015. ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;

Επειδή έφθασε πλέον ο καιρός, για την αποκάλυψη-ενθρόνιση-βασιλεία του Αντιχρίστου, μέσα στο 2015, όπως έχουμε πει και γράψει κατ’ επανάληψη όλα αυτά τα χρόνια και δυστυχώς, ακόμη, -παρά τα όσα φοβερά και τρομερά «ΣΗΜΕΙΑ των ΚΑΙΡΩΝ» συμβαίνουν παγκοσμίως στις μέρες μας- οι περισσότεροι κληρικοί και λαϊκοί «αγρόν ηγόρασαν» η εάν θέλετε κοιμούνται βαθειά «τον ύπνο του δικαίου», ενώ ταυτόχρονα αποκοιμίζουν και όλους τους υπολοίπους, θα ήθελα να αναφέρω στην αγάπη σας ένα πολύ θαυμαστό γεγονός, το οποίο ελάχιστοι γνωρίζουν, μήπως και βοηθήσει κάποιους καλοπροαιρέτους να δουν την πραγματικότητα και καταφέρουν να ξυπνήσουν, πριν είναι πάρα πολύ αργά.

 

Το θαυμαστό αυτό γεγονός, συνέβει αρκετά χρόνια πριν, προτού ακόμη γράψω τα ταπεινά μου βιβλία, για τον Αντίχριστο και την Δευτέρα Παρουσία. Έπεσε όμως στην αντίληψή μου μετά την συγγραφή του πρώτου μου βιβλίου «Ο Αντίχριστος Ήλθεν» που εγράφει το έτος 2006.

Θα μας επιτρέψετε δε, να μην αναφερθούμε σε λεπτομέρειες, για λόγους ευνόητους και σεβόμενοι την επιθυμία κάποιων αδελφών μας, να διατηρήσουν την απόλυτη ανωνυμία τους.

Το θαυμαστό αυτό γεγονός, σίγουρα ήταν ΣΗΜΕΙΟ εξ ΟΥΡΑΝΟΥ, προκειμένου ο καλός Θεός μας, να μας προειδοποιήσει εγκαίρως για τον ερχομόν του Αντιχρίστου, αλλά και το έτος της ενθρονίσεώς του, ώστε να λάβουμε τα μέτρα μας και να προετοιμαστούμε καταλλήλως.

 

Σας παραθέτουμε λοιπόν τα γεγονότα, όπως μας τα αφηγήθησαν αυτόπτες μάρτυρες, για να μπορέσετε να κρίνετε από μόνοι σας, το όλο θέμα:

 

 

 

«Πριν πολλά χρόνια σε κάποιο χωριό της Εύβοιας, ζούσε μία ηλικιωμένη γυναίκα, η οποία αποτελούσε την εξαίρεση των ημερών μας διότι ήταν, σύμφωνα με όλους τους γνωστούς, φίλους, οικείους και συγχωριανούς της, πολύ ενάρετη, φροντίζοντας να μην στεναχωρεί σε τίποτε τον Θεό και παραδειγματίζοντας με την ταπεινή ζωή της και την αγαθή ψυχή της τους υπόλοιπους συγχωριανούς της.

Η γερόντισσα αυτή κοιμήθηκε στην δεκαετία του ‘90.

Όταν λοιπόν ήρθε η ώρα της εκταφής της, συνέβη ένα πολύ παράδοξο γεγονός, το οποίο συγκλόνισε τους παρευρισκομένους, αλλά δεν μπόρεσαν να δώσουν τότε κάποια πιθανή εξήγηση. Θεώρησαν όμως χρέος τους, λόγω της αγιότητος της γυναικός, να μεταφέρουν και σε άλλους το θαυμαστό αυτό γεγονός.

Κατά την εκταφή λοιπόν, της αγίας αυτής γερόντισσας, όλοι οι παρευρισκόμενοι είδαν έκπληκτοι, ότι επάνω στο κρανίο της γερόντισσας και συγκεκριμένα στο μέτωπο, υπήρχε ολοκάθαρα, χαραγμένος ανεξίτηλα, όχι από ανθρώπινο χέρι, αλλά από θεϊκή παρέμβαση, ένας  αριθμός. Ο αριθμός αυτός ήταν το «2015»!

 

Το ακόμη πιο εντυπωσιακό δε, είναι, ότι όσοι θέλησαν να φωτογραφήσουν, η να βιντεοσκοπήσουν το κρανίο, δεν το κατόρθωσαν! Σε καμμία φωτογραφία δεν αποτυπώθηκε ο αριθμός, και σε κανένα βίντεο δεν υπήρχε!  (*) Όλοι όμως όσοι ήταν εκεί, το είδαν και μάλιστα, στην προσπάθειά τους να καταλάβουν τι συμβαίνει, επιχείρησαν να σβήσουν κάποια μικρή γωνία, αλλά, ούτε αυτό στάθηκε δυνατό, αφού ο αριθμός αυτός, ήταν ανεξίτηλος!

 

Το κρανίο με τον αριθμό αυτό, υπάρχει μέχρι και σήμερα και φυλάσσεται, όπως όλα τα οστά των προσφιλών μας ατόμων μετά την εκταφή τους, σε οικογενειακό οστεοφυλάκιο!

Ο ευσεβής ιερεύς δε που ετέλεσε την εκταφή, ο οποίος ζει μέχρι και σήμερα και γνωρίζοντας την αρετή της γυναικός από κοντά, αντελήφθην αμέσως, ότι πρόκειται για θείο μήνυμα! Πως κάτι δηλαδή, ήθελε να μας πει ο Θεός γι’ αυτήν την συγκεκριμένη χρονολογία! Ίσως ότι θα συμβεί κάποιο πολύ μεγάλο κακό!

Τι όμως ακριβώς δεν μπορούσε να γνωρίζει, όπως μας πληροφόρησε».

 

 

Ρωτάμε λοιπόν, καλοπροαίρετα όλους όσους δεν πιστεύουν η έχουν αμφιβολίες στα όσα λέμε και κηρύττουμε χρόνια τώρα με πλήθος στοιχείων και αποδείξεων.

Για ποιό λόγο ο Θεός επέτρεψε να συμβεί αυτό το γεγονός; Γιατί έγραψε χωρίς ανθρώπινο χέρι και ανεξίτηλα τον αριθμό 2015 επάνω σε ένα ανθρώπινο κρανίο; Τι είναι εκείνο το πολύ σπουδαίο και σοβαρό που θα συμβεί το έτος 2015, και που θα έπρεπε να το γνωρίζουμε; Γιατί μόνον εάν  ήταν κάτι πολύ σημαντικό, θα επέτρεπε να συμβεί, ένα τέτοιο γεγονός!

 

Μήπως λοιπόν, η χρονολογία αυτή εμφανίστηκε, επειδή το 2015 θα είναι η χρονιά εκείνη, κατά την οποία θα γίνει η ενθρόνιση και ανάδειξη του Αντιχρίστου;

Μήπως η χρονολογία αυτή εμφανίστηκε, επειδή το 2015 θα είναι το έτος εκείνο, κατά το οποίο θα ξεκινήσει ο μεγάλος διωγμός της Εκκλησίας του Χριστού και όλων των πιστών;

Μήπως η χρονολογία αυτή εμφανίστηκε, επειδή το 2015  θα είναι το έτος εκείνο που θα ξεκινήσει η μεγαλύτερη  θλίψη του κόσμου, η οποία δεν ξανάγινε ποτέ επί της γης, όπως μας βεβαιώνει ο ίδιος ο Κύριός μας; «έσται γαρ τότε θλίψις μεγάλη, οία ου γέγονεν απ’ αρχής κόσμου έως του νυν ουδ’ ου μη γένηται»; (Ματθ. κδ’, 21).

Μήπως γι’ αυτό, ο Θεός μας έστειλε και αυτό το μήνυμα;

Γιατί εάν πράγματι ο Αντίχριστος γεννήθηκε το έτος 1982, όπως πιστεύουμε και έχουμε αποδείξει, το έτος 2015 σε ηλικία δηλαδή 33 ετών (όσο ήταν και η ηλικία του Κυρίου μας όταν εσταυρώθηκε) θα ενθρονιστεί παγκόσμιος βασιλιάς και θεός επί της γης.

 

Μήπως λοιπόν, γι’ αυτό; Μήπως λέμε;

Τα συμπεράσματα δικά σας…

 

 

Το θαυμαστό αυτό γεγονός μας το επιβεβαίωσαν:

α) Ο ίδιος ο σεβαστός ιερεύς που έκανε την εκταφή π. Θεόδωρος.

β) Πολλοί αυτόπτες μάρτυρες της περιοχής.

γ) Καθηγουμένη, γνωστής Ιεράς Μονής της Αττικής.

δ) Και ο γνωστός Αρχιμανδρίτης π. Νεκτάριος Μουλατσιώτης.

 

«Κατά την εκταφή λοιπόν, της αγίας αυτής γερόντισσας, όλοι οι παρευρισκόμενοι είδαν έκπληκτοι, ότι επάνω στο κρανίο της υπήρχε χαραγμένος ανεξίτηλα, όχι από ανθρώπινο χέρι, αλλά από θεϊκή παρέμβαση, ένας αριθμός. Ο αριθμός αυτός ήταν το 2015“».
(π. Θεόδωρος)

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

 ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ

 

 

(*) 

Ἐνημερώνουμε ὅλους τους ἀγαπητούς ἀναγνῶστες μας, -πρός ἀποφυγή παρεξηγήσεων-  ὄτι η φωτογραφία πού ἔχουμε στό παρόν ἄρθρο, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ἡ πραγματική φωτογραφία ἀπό τήν ἐκταφή τῆς Γερόντισσας πού ἀναφέρουμε.Ἄλλωστε το γραφουμε ξεκάθαρα πιό πάνω, ὅτι «ὅσοι θέλησαν νά φωτογραφήσουν, ἤ νά βιντεοσκοπήσουν τό κρανίο, δέν τό κατόρθωσαν! Σέ καμμία φωτογραφία δέν ἀποτυπώθηκε ὁ ἀριθμός, καί σέ κανένα βίντεο δέν ὑπῆρχε».

 

Αὐτή ἡ φωτογραφία εἶναι τυχαία, ἀπό μία ἄλλη ἐκταφή, ἐνῶ ἔχει προστεθεῖ μέ φωτομοντάζ καί ὁ ἀριθμός «2015» ἐπάνω, πάλι σέ ἕνα ἄλλο τυχαῖο κρανίο. Ἐννοεῖται ὅτι ἡ φωτογραφία μπῆκε γιά τίς ἀνάγκες τοῦ ἄρθρου. Σᾶς εὐχαριστοῦμε!

πηγη agioskosmas.gr

 

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button