ΔΙΑΦΟΡΑ

Πανελλήνιος θρήνος για τη 17χρονη που έπεσε από ταράτσα στη Δάφνη – Αυτά ήταν τα τελευταία της λόγια

17χρονη που έπεσε από ταράτσα – Το κίνητρο αναζητούν οι Αρχές – Τι φέρεται να είπε στον αδελφό της

Θρήνος στη Δάφνη, μετά τον τραγικό θάνατο της 17χρονης, που έπεσε από την ταράτσα της πολυκατοικίας που διαμένει.

Η μαθήτρια το απόγευμα της Δευτέρας έπεσε στο κενό από τον έκτο όροφο όπου βρίσκεται η ταράτσα και έχασε τη ζωή της.

Σύμφωνα με μαρτυρίες των γειτόνων όλα έγιναν όταν η 17χρονη επέστρεψε από το σχολείο στο σπίτι της. Τότε φέρεται να είπε στον αδερφό της ότι θα πάει για 10 λεπτά σε ένα δώμα στην ταράτσα για να χαλαρώσει, γιατί ήταν ψυχολογικά φορτισμένη.

Όταν βρέθηκε η νεαρή κοπέλα πάνω στην ταράτσα φέρεται να κλείδωσε την πόρτα πίσω της και να έπεσε στο κενό.

Ερωτική απογοήτευση;
Οι έρευνες για τις συνθήκες του θανάτου είναι σε εξέλιξη. Το πιθανότερο ενδεχόμενο, είναι η κοπέλα να αυτοκτόνησε λόγω ερωτικής απογοήτευσης. Κάτι που ωστόσο δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Οι συμμαθητές της 17χρονης είναι σε κατάσταση σοκ. Κάποιοι έσπευσαν στο σημείο της τραγωδίας, θρηνώντας για τον χαμό της φίλης τους.

Σήμερα ψυχολόγος και κοινωνικός λειτουργός του Δήμου, θα μεταβούν στο σχολείο προκειμένου να υποστηρίξουν ψυχολογικά τους συμμαθητές της 17χρονης.

Τραγική φιγούρα είναι η μητέρα της κοπέλας η οποία μετά το περιστατικό έχασε τις αισθήσεις της και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Αιγινήτειο νοσοκομείο.

Τραγωδία στη Δάφνη: Τι βασάνιζε το κορίτσι για να πάρει αυτή την απόφαση;
Νωρίτερα, είχε τσακωθεί με την κολλητή της για ένα αγόρι. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η κολλητή της είχε σχέση με ένα αγόρι με το οποίο διέκοψαν. Η 17χρονη ξεκίνησε κρυφά από την φίλη της σχέση με τον συγκεκριμένο. Αυτό έφερε ρήξη στα δυο κορίτσια, με αποτέλεσμα να υπάρξει έντονη λογομαχία χθες το πρωί στα διαλείμματα.

Η 17χρονη Μαρία δεν άντεξε όσα άκουσε
Άμεσα πήγε στο διευθυντή του σχολείου και ζήτησε να φύγει από το σχολείο νωρίτερα. Ο διευθυντής κάλεσε τους γονείς για να ενημερώσει και αφού πήρε έγκριση από τον πατέρα της, της έδωσε άδεια να αποχωρήσει.

Η Μαρία δεν άντεξε όσα άκουσε από την κολλητή της. Όσοι την γνώριζαν, μιλάνε για ένα ευαίσθητο κορίτσι.

 

Συγκλονισμένος ο πατέρας της, δεν άφηνε να την πάρουν
Εικόνες από αρχαία τραγωδία εκτυλίχθηκαν στο στενό της οδού Αλεξάνδρειας, με τον πατέρα να μην αφήνει να πλησιάσει κανείς στο άψυχο σώμα της κόρης του. Χρειάστηκε να παρέμβει η αστυνομία για να μπορέσουν οι διασώστες να πάρουν το άψυχο κορμί της 17χρονης από τον ακάλυπτο.

Από το σοκ, η μητέρα της άτυχης κοπέλας κατέρρευσε και μεταφέρθηκε σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση στο νοσοκομείο ενώ αναζητείται και ο πατέρας του κοριτσιού.

Στο νοσοκομείο και η κολλητή της
Σύμφωνα με πληροφορίες, σε κατάσταση σοκ νοσηλεύεται και η φίλη της αδικοχαμένης 17χρονης όταν έμαθε για το τραγικό γεγονός. Δεν άντεξε στην είδηση ότι η άλλοτε κολλητή της έφτασε στο σημείο να κάνει βουτιά στο κενό από την ταράτσα της 6όροφης πολυκατοικίας της οδού Αλεξανδρείας.

Το διαβάσαμε εδώ i-diakopes.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button