ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άπορη μητέρα χρειάζεται την βοήθειά μας – Διαδώστε το…

Μια άπορη μητέρα απο την Καλαμάτα, χρειάζεται την βοήθειά μας.

Η μητέρα ειναι εντελώς άπορη. Εδώ και 2 χρόνια ζούσε από την βοήθεια λίγων ανθρώπων που όμως αδυνατούν πλέον να την βοηθήσουν. Ένας από αυτούς είμαι κι εγώ που ανάρτησα αυτή την είδηση.

Την ίδια είδηση είχα αναρτήσει και πριν 5 μήνες περίπου, όπου τότε με την βοήθεια κάποιων συνανθρώπων , βοηθήθηκε η μητέρα αυτή… ομως…αν δεν υπάρχουν πόροι, ο καιρος κυλαει και μαζι του και τα εξοδα, και ετσι φτασαμε στην δυσαρεστη θεση να ξανα ζηταμε την βοηθεια σας.

Αν υπαρχουν καποιοι Χριστιανοι με αγαπη για τον συνανθρωπο που βρισκετε σε αναγκη, ας επικοινωνησουν με την ιδια την μητερα και ας βοηθησουν  οπως και οσο μπορουν.

Παρακαλω, να εννοηθει οτι δεν ζηταει ελεημοσυνη, αλλά λιγη φιλανθρωπία !

Να σας εχει καλα Ο Χριστός και να μην σας ληψει ποτε τιποτε .

Τηλέφωνο επικοινωνίας : 698 36 74 925

Πηγή: pentapostagma.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button