ΔΙΑΦΟΡΑ

Αποσύρθηκε βαφή μαλλιών απο τα σούπερ Μάρκετ. Καταστρέφει το αίμα

Η οδηγία της Ευρωπαικής Ένωσης είναι σαφής. Πετάξτε την συγκεκριμένη βαφή μαλλιών, σε περίπτωση που την έχετε στο σπίτι.

Κι αυτό γιατί; Διότι περιέχει χημικές ουσίες που μπορούν να προκαλέσουν τεράστιο πρόβλημα στο συκώτι αλλά και να καταστρέψουν το αίμα.

Η ανακοίνωση έγινε πρίν απο λίγο απο την Ευρωπαϊκη επιτροπή με την επισήμανση ότι έχει δοθεί εντολή το συγκεκριμένο προϊόν (βαφή-κρέμα) ν’ αποσυρθεί απο τα σούπερ Μάρκετ.

Δείτε τα χαρακτηριστικά του επικίνδυνου καλλυντικού παρακάτω

Τραγωδία σε γνωστή οικογένεια Αθλητών – Έχασαν το μωρό τους στη γέννα

Σάλος έχει προκληθεί στην Πάτρα μετά την τραγωδία που χτύπησε γνωστή οικογένεια αθλητών, με έντονη κοινωνική δραστηριότητα. Ο ένας εκ των δύο γιων της οικογένειας, σύμφωνα με πληροφορίες έχασε την κόρη του…. πάνω στην γέννα.

Το άτυχο κοριτσάκι ζύγιζε τέσσερα κιλά ενώ η αγαπημένη του σύζυγος είναι σε κατάσταση σοκ. Φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει το πόρισμα της νεκροψίας – νεκροτομής.nassosblog.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button