ΔΙΑΦΟΡΑ

Αριάδνη Γερασιμίδου: Ο καρκίvoς στο έντερο, η λάθoς διάγνωση των γιατρών και η γενναία μάχη ως το θάνατό της – ΦΩΤΟ

Η αείμνηστη Αριάδνη Γερασιμίδου ήταν μία νέα δημοσιογράφος στον χώρο του αυτοκινήτου. Ήταν μία νέα γυναίκα μαθημένη στις μάχες, όπως αποκάλυψε δημόσια πολύ πρόσφατα.

Η νέα χαμογελαστή και ακούραστη γυναίκα έφυγε με απέραντη αξιοπρέπεια από τη ζωή, μετά από πολυετή μάχη με τον καρκίνο, τη Δευτέρα  στις 4 Οκτωβρίου.

Η επαγγελματική πορεία

Η δημοσιογράφος είχε μιλήσει όταν ήταν στη ζωή για την επαγγελματική της πορεία λέγοντας: «Επί 3 χρόνια ήμουν παρουσιάστρια στο pre-show της Formula 1 στον Alpha και η πρώτη Ελληνίδα που πήρε συνέντευξη στον Ken Block. Τον αγαπώ, είναι τρελός!

Έχω συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα Μέσα στη χώρα μας και ψηφίζω για το Αυτοκίνητο της Χρονιάς στον παγκόσμιο γυναικείο θεσμό WWCOTY εκπροσωπώντας την Ελλάδα.

Αυτή τη στιγμή είμαι αρχισυντάκτρια αυτοκινήτου στα SDNA.gr & Menshouse.gr και έχω εκπομπή αυτοκινήτου στον Love 97.5, ενώ διδάσκω μηχανοκίνητο αθλητισμό στη σχολή του Χρήστου Σωτηρακόπουλου.

Ένα από τα μεγαλύτερα μου project και προσωπική ιδέα, που προσπάθησα αρκετά χρόνια για αυτό, είναι το #SafetyFirstGR, όπου μέσα από ευχάριστα video θέλω να δώσω μια άλλη οπτική στον κόσμο για το σοβαρό θέμα της οδικής ασφάλειας.

Πέραν της δημοσιογραφικής μου δραστηριότητας, διευθύνω μια εταιρία παραγωγής (GAPL) στα Βόρεια Προάστια». Δυστυχώς όλα αυτά με τον θάνατο της συναδέλφου απλά μάς θυμίζουν διαβάζοντάς τα πως ήταν ένας ζωντανός και μαχητικός άνθρωπος που ένιωθε πληρότητα μέσω της δουλείας που λάτρευε.

Τα τέσσερα χρόνια πάλης με τον καρκίνο

Λίγο διάστημα πριν φύγει από τη ζωή είχε δηλώσει δημόσια: «Έχω καρκίνο εδώ και τέσσερα χρόνια παρά κάτι. Δεν φαίνεται τόσο εμφανισιακά. Επί τέσσερα χρόνια είναι κάτι το οποίο ο οργανισμός μου ανταπεξέρχεται πολύ καλά. Πριν λίγες μέρες όμως, μετά από σειρά χημειοθεραπειών, μού ανακοίνωσαν ότι δεν υπάρχει άλλη χημειοθεραπεία, δηλαδή δεν υπάρχει τρόπος να σωθώ».

Η δημοσιογράφος είχε εξηγήσει ότι δεν υπήρχε παρενέργεια από τις θεραπείες που δεν έχει βιώσει ενώ αποκάλυψε ότι ο καρκίνος που είχε ήταν στο παχύ έντερο. «Ήταν επί επτά μήνες λάθος διάγνωση γιατρού με αποτέλεσμα να κάνει μεταστάσεις. Αυτό που θέλω να σας πω είναι να παίρνετε πάντα δεύτερη και τρίτη γνώμη», είχε αναφέρει στο video με τον τίτλο «Το πιο ΔΥΣΚΟΛΟ video της ζωής μου».

Στη συνέχεια είχε αναφέρει: «Θέλω να σας πω ότι δεν υπάρχει κάτι το οποίο να είναι πιο σημαντικό από την υγεία», είπε μεταξύ άλλων εξηγώντας πως και η ίδια με δύσκολο τρόπο, έμαθε αυτό το μάθημα και ήθελε να το μεταδώσει. «Δεν υπάρχουν προβλήματα, κυριολεκτικά.

Αν δεν είναι πρόβλημα υγείας που έχει να κάνει με τη ζωή σου, δεν έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα». Η Αριάδνη Γερασιμίδου παρά τον πόνο, παρά τα εμπόδια, δεν παραιτήθηκε ποτέ ως το τέλος. Ακόμα και τότε όμως, ήθελε να αφήσει ένα θετικό αποτύπωμα στον κόσμο. «Εκτιμίστε ό,τι έχετε», είχε πει στο video της.

Ο θάνατος που μάς συγκλόνισε

Λίγες ημέρες μετά η Αριάδνη Γερασιμίδου αναπαύτηκε. Πριν φύγει όμως είχε ακόμα ένα μήνυμα να στείλει, ένα μήνυμα που αναρτήθηκε στο προφίλ της στο Facebook από τους οικείους της. «Ουπς. Μάλλον τελικά έφυγα για κάπου καλύτερα!

Όπως μου είχα υποσχεθεί έφυγα όμορφη οπότε όλα καλά! Θέλω να ξέρετε πως πάλεψα μέχρι τελευταία στιγμή 4 χρόνια και δυστυχώς νίκησε ο πόνος του καρκίνου.

Δεν θέλω κανένας να λυπηθεί, θέλω να χαμογελάτε και να ζείτε την κάθε σας ημέρα ευτυχισμένοι!», ανέφερε αρχικά το αποχαιρετιστήριο μήνυμά της. Κι αυτό που σου έγραψα πριν για την αισιοδοξία και την αγάπη για ζωή θα το βρεις σε κάθε μία από τις τελευταίες λέξεις της προς όλους μας.

Στη συνέχεια είχε αναφέρει: «Σας ευχαριστώ πραγματικά μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου για την τεράστια αγάπη που έχω πάρει από όλους! Γνωστούς και αγνώστους. Για όσους με θέλουν δίπλα τους εκεί θα είμαι πάντα εκεί!

Και επειδή θέλω να οδηγείτε όλοι σωστά και με ασφάλεια, ψάξτε το #SafetyFirstGR, ένα πρότζεκτ οδικής ασφάλειας που το έκανα γιατί είχα πει πως ήθελα να μείνει κάτι καλό πίσω μου, για όταν φύγω. Αυτά. Να έχετε ευτυχισμένες στιγμές!

Θα τα ξαναπούμε πάλι. Η ζωή συνεχίζεται!», κατέληξε στο μήνυμά της η Αριάδνη Γερασιμίδου. Και αν είναι ένα μόνο πράγμα που μπορούμε να κάνουμε αυτό είναι να ψάξουμε όντως το #SafetyFirstGR.

Το τελευταίο «αντίο» στη Ροδόπολη

Τελευταία επιθυμία της Αριάδνης Γερασιμίδου ήταν αντί για λουλούδια να υπάρχει κουτί προκειμένου να μαζευτούν χρήματα για την Ογκολογική Μονάδα Παίδων «ΕΛΠΙΔΑ».

Την Αριάδνη Γερασιμίδου αποχαιρέτησε μέσω Instagram ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος, ο οποίος ανέβασε μια κοινή του φωτογραφία με τη δημοσιογράφο. Στο κείμενο με το οποίο τη συνόδευσε αποκάλυψε πως πριν τρία χρόνια του είχε μιλήσει για το τι περνάει με την υγεία της.

«Καλό ταξίδι χαμογελαστό κορίτσι…. Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν αυτό που έχει συμβεί με την Αριάδνη Γερασιμίδου… όταν εκείνη τη μέρα πριν από τρία χρόνια μου είπε τι περνούσε και την μάχη που έδινε την θαύμασα πραγματικά».

πηγη newsitamea.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button