ΔΙΑΦΟΡΑ

Ασύλληπτη τpαγωδία – Νεκροί και οι 2 γονείς μπροστά στα μάτια του 10χρονου παιδιού τους

Ένα σοκαριστικό τροχαίο με δυο νεκρούς σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας (01.08.2022) στην Ιονία Οδό.

Όλα έγιναν στις 06:45 το πρωί στο 171 χλμ της Ιονίας Οδού, κοντά στα διόδια του Τερόβου στο ρεύμα προς Γιάννενα. Νεκροί από το σοβαρό τροχαίο είναι ένας άνδρας και μια γυναίκα, που σκοτώθηκαν μπροστά στα μάτια των παιδιών τους.

Το άτυχο ζευγάρι είχε σταματήσει το αυτοκίνητό του στη ΛΕΑ γιατί αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα. Σύμφωνα με το epirus-tv, το ζευγάρι από την Αλβανία είχε ανοιχτές της πόρτες του αυτοκινήτου.

Διερχόμενο αυτοκίνητο φαίνεται ότι δεν τους είδε και έπεσε πάνω τους, πλαγιομετωπικά, τραυματίζοντας τόσο τον 58χρονο όσο και την 50χρονη σύζυγό του. Μέσα στο αυτοκίνητο της οικογένειας βρίσκονταν και τα δυο παιδιά του ζευγαριού, μια 26χρονη και ένα 10χρονο κορίτσι.

Οι προσπάθειες των διασωστών ήταν τεράστιες ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Ιωαννίνων, ο άνδρας πέθανε επί τόπου και η γυναίκα κατά τη μεταφορά της στο νοσοκομείο. Τα δύο παιδιά του ζευγαριού, σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ, τραυματίστηκαν ελαφρά και μεταφέρθηκαν, επίσης, στο νοσοκομείο.

Το ζευγάρι, σύμφωνα με πληροφορίες, πήγαινε για ολιγοήμερες διακοπές στην πατρίδα τους, την Αλβανία.

Στο σημείο του τροχαίου βρέθηκαν άμεσα Τροχαία, Πυροσβεστική και ασθενοφόρα. Εξαιτίας του τροχαίου, ο δρόμος έκλεισε και δημιουργήθηκε ουρά αυτοκινήτων στο σημείο. Προανάκριση διενεργείται από το 3ο Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Αντιρρίου-Ιωαννίνων. Με πληροφορίες από ΕΡΤ, epiruspost.gr και epirus-tv

Φωτογραφίες: epiruspost.gr

πηγη tilestwra.com

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button