ΔΙΑΦΟΡΑ

Άτυχη Μάνα Ξεψύχησε, 6 Μήνες Μετά τον Βιασμό και τη Δολοφονία της Κόρης της, από τον Ίδιο της τον Άντρα.

Άτυχη Μάνα Ξεψύχησε, 6 Μήνες Μετά τον Βιασμό και τη Δολοφονία της Κόρης της, από τον Ίδιο της τον Άντρα.

Μια γυναίκα, της οποίας ο σύζυγος βίασε και σκότωσε την κόρη τους με στραγγαλισμό, πέθανε από κατάθλιψη έξι μήνες αργότερα.

Ο σύζυγος της Άννας Ζούμπκο, Γιάροσλαβ Ολεϊνίκωφ, φαίνεται πως δολοφόνησε την 6 ετών κόρη της Βερόνικα και την κρέμασε σε ένα φράχτη με το αγαπημένο τις παιχνίδι τυλιγμένο γύρω από το λαιμό της.

Η εγκληματολογική ιατρική εξέταση, έδειξε ότι η Βερόνικα βιάστηκε αρκετές φορές πριν από το θάνατό της, δήλωσε η ρωσική αστυνομία.

Η μητέρα δύο παιδιών, δεν ανέκαμψε ψυχολογικά ποτέ μετά από την τραγωδία αυτή και πέθανε από πνευμονία, έξι μήνες μετά το θάνατο της αγαπημένης της κόρης.

Η Βερόνικα βρέθηκε κρεμασμένη στο φράκτη της αυλής, κοντά στο σπίτι της οικογένειας στην πόλη Rostov-on-Don, στην περιφέρεια Rostov της νοτιοδυτικής Ρωσίας τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Ο Oleinikov, 28 ετών, τέθηκε υπό κράτηση και κατηγορήθηκε για βιασμό και δολοφονία.

Μετά την τραγωδία, η κακοποιημένη ψυχολογικά κυρία Zubko, έπεσε σε σοβαρή κατάθλιψη και δεν ζήτησε ιατρική βοήθεια για τη λοίμωξη στους πνεύμονες της και πέθανε, όταν η ασθένειά της κατέστη θανάσιμη.

Μετά την κηδεία της κόρης της, η 27χρονη, η οποία πάντα ονειρευόταν να έχει σύζυγο και παιδιά, στερήθηκε γονικού δικαιώματος και ο 3 ετών γιος της, Ιβάν τοποθετήθηκε σε ορφανοτροφείο.

Η ψυχολογική της κατάσταση την έκανε αδιάφορη για τη σωματική της υγεία και την επόμενη φορά που αρρώστησε μετά την τραγωδία, δεν έκανε τίποτα για να την θεραπεύσει.

ΠΗΓΗ: dailymail.co.uk

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button