ΔΙΑΦΟΡΑ

Αvάσα- Επιτέλoυς Εγκρiθηκε To Eπίδoμα: Τα Χpήματα Στoυς Λογαριασμούς

Αvάσα- Επιτέλoυς Εγκρiθηκε To Eπίδoμα: Τα Χpήματα Στoυς Λογαριασμούς

Ποιοι θα δουν χρήματα στους λογαριασμούς τους;

Μέσα στην εβδομάδα και πιθανότατα προς το τέλος της αναμένεται να πληρωθούν οι δικαιούχοι του επιδόματος. Πιο συγκεκριμένα η ημερομηνία που αναμένεται να γίνει η καταβολή των χρημάτων στους λογαριασμούς…

Ποιοι θα δουν χρήματα στο λογαριασμό τους;

Από το κράτος θα πληρωθούν οι δικαιούχοι.

Μέσα σε αυτή την εβδομάδα και πιθανότατα προς το τέλος της αναμένεται να πληρωθούν οι δικαιούχοι του επιδόματος.

Πιο συγκεκριμένα η ημερομηνία που αναμένεται να γίνει η καταβολή των χρημάτων στους λογαριασμούς των δικαιούχων, είναι η Πέμπτη 28 Ιανουαρίου.

Από το κράτος θα πληρωθούν οι δικαιούχοι αυτό

το δεύτερο μέρος από το επίδομα του Δώρου Χριστουγέννων.

Μέσα στην επόμενη εβδομάδα και πιθανότατα προς το τέλος της αναμένεται να πληρωθούν τη δεύτερη δόση του Δώρου Χριστουγέννων όσοι δικαιούχοι ήταν σε αναστολή εργασίας τον Δεκέμβριο.

Συγκεκριμένα, οι μισθωτοί που έχουν χρόνο αναστολής τον Δεκέμβριο θα λάβουν το δεύτερο τμήμα του Δώρου Χριστουγέννων έως 31 Ιανουαρίου από το κράτος. Πρόκειται για την αναλογία της αναστολής από 1η έως 31 Δεκεμβρίου.

Υπενθυμίζεται πως στις 21 Δεκεμβρίου το κράτος πλήρωσε σε 1.060.434 εργαζόμενους,

το τμήμα του Δώρου που αναλογεί στο χρονικό διάστημα της αναστολής σύμβασης εργασίας για την περίοδο 1η Μαΐου έως 30 Νοεμβρίου.

Για παράδειγμα:

Εργαζόμενος με τον κατώτατο μισθό (καθαρές αποδοχές 550 ευρώ), σε αναστολή Μάιο, Ιούνιο, Νοέμβριο και Δεκέμβριο. Έλαβε 297 ευρώ από τον εργοδότη και 248 ευρώ από το κράτος στις 21 Δεκεμβρίου. Τον Ιανουάριο θα λάβει ακόμη 73 ευρώ από το κράτος. Σύνολο Δώρου 618 ευρώ.

Εργαζόμενος με καθαρό μισθό 800 ευρώ, σε αναστολή τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο, έλαβε στις 21 Δεκεμβρίου 646 ευρώ από τον εργοδότη και 105 ευρώ από το κράτος. Τον Ιανουάριο θα λάβει ακόμη 73 ευρώ από το κράτος. Σύνολο Δώρου 824 ευρώ.

Εργαζόμενος με καθαρό μισθό 900 ευρώ, σε αναστολή Μάιο, Ιούνιο, Νοέμβριο και Δεκέμβριο, έλαβε στις 21 Δεκεμβρίου 485 ευρώ από τον εργοδότη και 248 ευρώ από το κράτος. Τον Ιανουάριο θα λάβει ακόμη 73 ευρώ από το κράτος. Σύνολο Δώρου 806 ευρώ…

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button