ΔΙΑΦΟΡΑ

Αυτή είναι η 19χρονη που έχασε τη ζωή της στο τροχαίο έξω από τη Λάρισα

Τη μάχη για τη ζωής της δυστυχώς έχασε η 19χρονη που είχε τραυματιστεί σοβαρά σε τροχαίο έξω από τη Λάρισα. Ένα νεότατο κορίτσι έφυγε άδικα από τη ζωή χθες Παρασκευή, μετά από τέσσερις ημέρες νοσηλείας στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας.

Η Μελίσα Τόσκα που διέμενε στη Νίκαια της Λάρισας, έδωσε σκληρή μάχη να κρατηθεί στη ζωή, όμως το βαρύ τραύμα στο κεφάλι της δεν κατέστη δυνατό να της το επιτρέψει. Η 19χρονη την περασμένη Κυριακή το βράδυ, τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο στον δρόμο Νίκαιας προς Αγίους Αναργύρους.

Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν εξετράπη της πορείας του το βράδυ της περασμένης Κυριακής, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες με αποτέλεσμα να τραυματιστούν σοβαρά μια 19χρονη κοπέλα και ένας 18χρονος νεαρός. Ο 18χρονος φέρει κατάγματα στον πνευμοθώρακα και νοσηλεύεται στην χειρουργική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου.

Αυτή είναι η 19χρονη Μελίσα που έχασε τη ζωή της στο τροχαίο έξω από τη Λάρισα

Πηγές: onlarisa.gr

Πάτρα: «Δεν υπήρχε έρωτας με αυτή τη γυναίκα», είπε ο Δασκαλάκης στη Νικολούλη

Πάτρα: «Δεν υπήρχε έρωτας με αυτή τη γυναίκα», είπε ο Δασκαλάκης στη Νικολούλη

Με την υπόθεση των τριών παιδιών από την Πάτρα που πέθαναν με διαφορά μερικών μηνών, πρόκειται να ασχοληθεί την Παρασκευή, 15 Απριλίου, η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, κατά την οποία θα προβληθεί και το δεύτερο μέρος της συνέντευξης του πατέρα της οικογένειας, Μάνου Δασκαλάκη.

Το τρέιλερ της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» κυκλοφόρησε σήμερα και, σε αυτό, οι τηλεθεατές ακούν άγνωστες συνομιλίες της προφυλακισμένης στις φυλακές Κορυδαλλού μητέρας των τριών κοριτσιών, Ρούλας Πισπιρίγκου, με τη δημοσιογράφο. «Απείλησε τον Μάνο, αυτός. Ο Μάνος φοβήθηκε και ήρθε και μου τα είπε», αναφέρει σε κάποιο σημείο η κατηγορούμενη 33χρονη. Δεν υπήρχε έρωτας με αυτή τη γυναίκα

Στην εκπομπή θα προβληθεί και το δεύτερο μέρος της συνέντευξης που πήρε η Νικολούλη από τον Μάνο Δασκαλάκη. Στο τρέιλερ τον βλέπουμε να καλείται, από τη δημοσιογράφο, να απαντήσει αν είναι ακόμα ερωτευμένος με τη σύζυγό του. «Δεν υπήρχε έρωτας με αυτή τη γυναίκα», ισχυρίζεται ο Δασκαλάκης.

πηγη newside.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button