ΔΙΑΦΟΡΑ

Αυτή είναι η 24χρονη κομμώτρια που αυτοκτόνησε εξαιτίας του lockdown

Αυτή είναι η 24χρονη κομμώτρια που αυτοκτόνησε εξαιτίας του lockdown

Οι αναγνώστες μας μπορούν να στέλνουν τα άρθρα και τα σχόλια τους για δημοσίευση. Οι δημοσιεύσεις είναι δωρεάν.

Η 24χρονη Άλισον Ζαντάν, βρέθηκε νεκρή τη Δευτέρα. Χωρίς να αφήσει κάποιο σημείωμα πίσω, για να εξηγήσει την ενέργειά της, σύμφωνα με τα πρώτα διαθέσιμα στοιχεία της έρευνας. Όμως, στο περιβάλλον της, όλοι φαίνεται πως γνώριζαν.

Άνεργη κομμώτρια, είχε ξεκινήσει τη δική της επιχείρηση στις αρχές Αυγούστου. Δεν μπόρεσε να αντέξει το κλείσιμο που επιβλήθηκε από τις αρχές, στο πλαίσιο της δεύτερης καραντίνας πριν από τρεις εβδομάδες. «Είναι πολύ περίπλοκο ψυχολογικά», έλεγε η ίδια στις 10 Νοεμβρίου, στο τηλεοπτικό δίκτυο RTL-TVI.

Η εικόνα της να χαμογελάει με τα κόκκινα μαλλιά της και τα πίρσινγκ της έγινε οικεία στους Βέλγους.

Νεκρός πριν από λίγο από κορονοϊό ο “DJ Desibel”

Νεκρός ο Δημήτρης Μπέλος, κατά κόσμον DJ Ντεσιμπέλ.

Γεννημένος περίπου πριν από 39 χρόνια, ο γνωστός DJ ήταν διάσημος στον χώρο της νύχτας, με πολλές συνεργασίες σε νυχτερινά μαγαζιά της Αθήνας και όχι μόνο.

Προσφάτως μάλιστα απέκτησε και μια μικρή κορούλα. Ο DJ κατέληξε, σύμφωνα με πληροφορίες, από επιπλοκές που οφείλονται στον κορονοϊό.nassosblog.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button