ΔΙΑΦΟΡΑ

«Aυτό Θα Εivαι το ΤΕΛΟΣ Της Παvδημiας Στην Xώρα»: Η Eυχάpιστη Eiδηση Πoυ Όλoι Θέλαμε Ν’ Aκoύσoυμε

«Aυτό Θα Εivαι το ΤΕΛΟΣ Της Παvδημiας Στην Xώρα»: Η Eυχάpιστη Eiδηση Πoυ Όλoι Θέλαμε Ν’ Aκoύσoυμε

Δεν κρατιόμαστε, να δούμε το τέλος της.

Το να πούμε ότι η πανδημία του κορωνοϊού έχει φέρει τα πάνω-κάτω στη ζωή ολόκληρου του πλανήτη, δεν είναι υπερβολή: είναι απλά η πραγματικότητα. Η χώρα μας έχει πληγεί σφοδρά από το 2ο κύμα….

Δεν κρατιόμαστε, να δούμε το τέλος της.

Άπαντες αναρωτιούνται πότε θα τελειώσει?

Το να πούμε ότι η πανδημία του κορωνοϊού έχει φέρει τα πάνω-κάτω στη ζωή ολόκληρου του πλανήτη δεν είναι υπερβολή: είναι απλά η πραγματικότητα.

Η χώρα μας έχει πληγεί σφοδρά από το 2ο κύμα (ενδεικτικά χθες Σάββατο σημειώθηκε νέο αρνητικό ρεκόρ θανάτων με 121 συνανθρώπους μας να χάνουν την ζωή τους).

Άπαντες λοιπόν, αναρωτιούνται πότε θα τελειώσει αυτός ο εφιάλτης

και θα επιστρέψουμε στην κανονικότητα της εποχής προ-Μαρτίου 2020.

Ο καθηγητής λοιμωξιολογίας Νίκος Σύψας μίλησε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και μας έδωσε μια πρώτη απάντηση.

Αρχικά ο κ. Σύψας είπε για το τι θα συμβεί την περίοδο των Χριστουγέννων: «Δε θα κάνουμε κανονικές γιορτές, μην έχουμε την ιδέα ότι θα έχουμε πλήθη καταναλωτών στα καταστήματα.

Χριστούγεννα μόνοι μας. Καμία οικογένεια, κανένας γύρω μας.

Τα σπίτια είναι πλέον οι εστίες υπερμετάδοσης του ιού».

Ωστόσο, ο γνωστός λοιμωξιολόγος έκλεισε με ένα άκρως ενθαρρυντικό μήνυμα για το πότε θα τελειώσει η όλη… φάση με τον covid-19, δεδομένου του γεγονότος πως τα πράγματα στον τομέα του εμβολίου πηγαίνουν πολύ καλά:

«Αν καταφέρουμε να εμβολιάσουμε μέχρι το τέλος του 2021 το 70% του πληθυσμού, θα σημάνει το τέλος της πανδημίας στην Ελλάδα», τόνισε.

Υπομονή, λοιπόν και αισιοδοξία. Είναι ίσως τα δύο πιο σημαντικά όπλα που έχουμε απέναντι στον συγκεκριμένο ιό.

viralnewsgr.eu

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button