ΔΙΑΦΟΡΑ

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο 19χρονος Βαγγέλης πέρασε πρώτος στην Ιατρική και σκοτώθηκε σε τροχαίο

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο 19χρονος Βαγγέλης πέρασε πρώτος στην Ιατρική και σκοτώθηκε σε τροχαίο

Ήταν οι τελευταίες βόλτες που έκανε στην Άρτα, ο 19χρονος Βαγγέλης Δραγατάκης, καθώς προγραμμάτιζε να αναχωρήσει για την Αθήνα, για τις σπουδές του στην Ιατρική Σχολή Αθηνών, όπου είχε εισαχθεί με 19.200 μόρια. Όμως η μοίρα, του την είχε… στημένη και του έκοψε μονομιάς τα όνειρα.

Είχε βγει με τους φίλους και όπως είπαν στην «Γ», οι περισσότεροι, ούτε είχε πιει, ούτε ήταν παιδί που προκαλούσε την τύχη.

«Ήταν ένα χρυσό παιδί», μας είπε καθηγητής που του έκανε μαθήματα, ο οποίος δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Με δάκρυα στα μάτια μας μίλησαν και πολλοί απ’ τους φίλους του, οι οποίοι και χθες το βράδυ ήταν μαζί του και έλεγαν πως τέτοιο παιδί, δεν συναντούσες εύκολα…

ΣΟΚ στους Σοφάδες Καρδίτσας – Αυτοκτόνησε επιχειρηματίας. Τον βρήκαν στην αποθήκη

Απαγχονισμένος βρέθηκε χθες ένας 51χρονος επιχειρηματίας σε κοινότητα του Δήμου Σοφάδων. Ο 51χρονος σύμφωνα με τις πληροφορίες εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του σε αποθήκη δίπλα στο σπίτι του.

Η είδηση του θανάτου του προκάλεσε σοκ στην τοπική κοινωνία και στην οικογένεια του.

Από την Αστυνομία έχει παραγγελθεί νεκροψία – νεκροτομή και σύμφωνα με τις πληροφορίες έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.nassosblog.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button