ΔΙΑΦΟΡΑ

Αυτός είναι ο Τάσος Μαυρόπουλος – Ο 22χρονος που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Έδεσσα

Αυτός είναι ο Τάσος Μαυρόπουλος – Ο 22χρονος που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Έδεσσα

Όπως σας ενημερώσαμε ο Τάσος Μαυρόπουλος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στην Έδεσσα.

Το τροχαίο σημειώθηκε λίγο πριν τις 06:00, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο νεαρός, τούμπαρε, για άγνωστα μέχρι ώρας…αίτια, και καρφώθηκε σε τοίχο στην Έδεσσα.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας της περιοχής” με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για πιθανό ύπνο στο τιμόνι.

Θρήνος επικρατεί στον ελληνικό αθλητισμό καθώς ο Τάσος Μαυρόπουλος αγωνιζόταν στον Αερωπό Έδεσσας!

Δείτε τον-Στη φυλακή ο 45χρονος που έκαψε τον πατέρα του στη Θεσσαλονίκη

Ο 45χρονος που έχει ιστορικό ψυχολογικών προβλημάτων φέρεται πως ανέφερε ότι αφορμή για την αποτρόπαιη πράξη του ήταν ένας καβγάς με τον πατέρα του, επισημαίνοντας ότι η σχέση τους ήταν γενικά προβληματική.

Περιέλουσε με εύφλεκτο υγρό τον κατάκοιτο πατέρα του και του έβαλε φωτιά ανήμερα το Πάσχα, με συνέπεια ο ηλικιωμένος άνδρας να καεί ζωντανός.

Μετά την απολογία του ο 45χρονος άνδρας από τη Θεσσαλονίκη, κρίθηκε προφυλακιστέος.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 7:15 το πρωί της 19ης Απριλίου, σε διαμέρισμα 5ου ορόφου, επί της οδού Βασιλίσσης Όλγας.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, ο κατηγορούμενος περιέλουσε με βενζίνη τον 87χρονο πατέρα του, απόστρατο αξιωματικό του Ελληνικού Στρατού, ο οποίος κοιμόταν και του έβαλε φωτιά.

Από τις φλόγες υπέστησαν εγκαύματα η 81χρονη μητέρα του και ο αδελφός του.

Η πυρκαγιά που προκάλεσε στο διαμέρισμα κατασβέστηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, ενώ ο 45χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής, εντός ορίων του αυτοφώρου.

nassosblog.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button