ΔΙΑΦΟΡΑ

Αυτός ήταν ο Χρήστος Σούρλας. Ο νεκρός που βρέθηκε σε ασανσέρ στον ΒΟΛΟ

Αυτός ήταν ο Χρήστος Σούρλας. Ο νεκρός που βρέθηκε σε ασανσέρ στον ΒΟΛΟ

Σοκ προκάλεσε η είδηση του θανάτου του 37χρονου Χρήστου Σούρλα, ο οποίος πέθανε χθες από ανακοπή καρδιάς. Είναι αυτός που εντοπίστηκε μέσα σε ανανσέρ.

Τραγική ειρωνία;

Μόλις προχθές, στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook αποχαιρετούσε έναν άλλον φίλο του, ο οποίος έφυγε για το τελευταίο ταξίδι.

Αφήνει πίσω του το ανήλικο παιδί του.

Νεκρός βρέθηκε στις 20.30 το απόγευμα της Μ. Πέμπτης ένας 37χρονος άνδρας, μέσα σε ασανσέρ πολυκατοικίας στον Βόλο.

Ο άτυχος άνδρας εντοπίστηκε από άλλο ένοικο της πολυκατοικίας, που κάλεσε το ασανσέρ και εντόπισε τον άνδρα, ενώ ειδοποίησε το ΕΚΑΒ.

Ασθενοφόρο-σύμφωνα με το magnesianews-που πήγε στο σημείο εντόπισε τον άνδρα χωρίς της αισθήσεις του και μετέφερε τη σορό του στο νοσοκομείο, ενώ εκτιμάται ότι ο θάνατός του οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button