ΔΙΑΦΟΡΑ

Αυτός ήταν ο Γιώργος που “έσβησε” χθες σε κολυμβητήριο

Αυτός ήταν ο Γιώργος που “έσβησε” χθες σε κολυμβητήριο

Οι αναγνώστες μας μπορούν να στέλνουν τα άρθρα και τα σχόλια τους για δημοσίευση. Οι δημοσιεύσεις είναι δωρεάν

Ένας εξαιρετικός υπάλληλος του Πολιτιστικού Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Ηλιούπολης, ο γυμναστής Γιώργος Βραχνός, ο οποίος εργαζόταν στο κολυμβητήριο της πόλης, έφυγε ξαφνικά χθες από τη ζωή, μπροστά στα μάτια των συναδέλφων.

Οι συνάδελφοι του έγραψαν :

Με μεγάλη θλίψη αποχαιρετούμε τον αγαπητό υπάλληλο του ΠΑΟΔΗΛ, Γιώργο Βραχνό, Καθηγητή Φυσικής Αγωγής στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Ηλιούπολης, που έφυγε από κοντά μας εχθές, Τρίτη 21 Ιουλίου 2020.

Παρά τις άμεσες ενέργειες των συναδέλφων του και του ΕΚΑΒ στην παροχή πρώτων βοηθειών, δυστυχώς, δεν κατέστη δυνατή η επαναφορά του.

Ο θάνατος του προήλθε από φυσικά αίτια. Ο Γιώργος εργαζόταν επί 18 χρόνια στο κολυμβητήριο Ηλιούπολης. Είμαστε υπερήφανοι που υπήρξαμε συνάδελφοι και φίλοι του.

Ο Πρόεδρος, το Δ.Σ. και οι εργαζόμενοι του Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ. εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια και εύχονται δύναμη και κουράγιο στην οικογένεια του”.

nassosblog.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button