ΔΙΑΦΟΡΑ

Αυτός ήταν ο Κωνσταντίνος Αγγέλης-Τον παρέσυρε και τον σκότωσε ένας 77χρονος

Αυτός ήταν ο Κωνσταντίνος Αγγέλης-Τον παρέσυρε και τον σκότωσε ένας 77χρονος

Οι αναγνώστες μας μπορούν να στέλνουν τα άρθρα και τα σχόλια τους για δημοσίευση. Οι δημοσιεύσεις είναι δωρεάν

Στην εκκλησία του Αγίου Ιωάννη στον Τύρναβο θα παιχτεί η τελευταία πράξη του δράματος για τον 48χρονο Κωνσταντίνο Αγγέλη ο οποίος έχασε τη ζωή του το πρωί της Τρίτης όταν για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία παρασύρθηκε από ΙΧ που οδηγούσε 77χρονος.

Στις 6 μ.μ. θα ψαλεί η νεκρώσιμη ακολουθία για τον άτυχο 48χρονο που αφήνει πίσω το γιο του, τους γονείς του Λάμπρο – Αγγελική Αγγέλη, τα αδέλφια του Θωμά – Ελένη Αγγέλη, Βασίλη Αγγέλη τους θείους του Γιούλη Σκουλαρίκη – Νίκο Κούβελα.

ΣΟΚ-Νεκρός ξαφνικά ο επιχειρηματίας Βαγγέλης Μπιλιάτης

Θλίψη προκάλεσε στον επιχειρηματικό κόσμο στη Βόρειο Ελλάδα, η είδηση για τον αδόκητο θάνατο του Βαγγέλη Μπιλιάτη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 37 ετών.

Ο άτυχος άντρας ήταν επιχειρηματίας και συνιδιοκτήτης του γνωστού καταστήματος “Ένα ευρώ”, στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου της Κοζάνης

Η κηδεία του έγινε χθες στις 7 το απόγευμα,στον ιερό ναό Αγίου Γεωργίου Κοζάνης. nassosblog.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button