ΔΙΑΦΟΡΑ

Αυτός ήταν ο Κωνσταντίνος Καρατζάς. Τον βρήκαν κρεμασμένο στην Βέροια

Αυτός ήταν ο Κωνσταντίνος Καρατζάς. Τον βρήκαν κρεμασμένο στην Βέροια

Όταν έσκασε η είδηση τρόμαξε τους κατοίκους της Βέροιας. Ο νεκρός ήταν κρεμασμένος για περισσότερους απο δυο μήνες. Δυστυχώς αυτός ο τραγικός επίλογος είχε και όνομα και επίθετο.

Πρόκειται για τον 54χρονο υδραυλικό Κωνσταντίνο Καρατζά, που αγνοούνταν από τα μέσα Φεβρουαρίου του 2020.

Σε αυτόν ανήκει η σορός που βρέθηκε σε ακατοίκητο κτίσμα στην οδό Γουδή στη Βέροια.

Το πτώμα του βρέθηκε κρεμασμένο στις 5 Μαΐου τυχαία από κάτοικο της περιοχής, στον ισόγειο χώρο ερειπωμένου κτιρίου, ενώ ήταν σε προχωρημένη αποσύνθεση, κάτι που καθιστούσε αδύνατή την αναγνώρισή του.

Οι διαδικασίες έγιναν ακόμη πιο δύσκολες μιας και δεν έφερε πάνω του κάποιο έγγραφο που να πιστοποιεί την ταυτότητά του.

Αν και όλα έδειχναν ότι επρόκειτο για τον αγνοούμενο άνδρα, οι αρχές περίμεναν τα αποτελέσματα της εξέτασης DNA. Όταν αυτά έφτασαν στον ιατροδικαστή, τότε ταυτοποιήθηκε επ΄ίσημα η σορός του άτυχου υδραυλικού.

nassosblog.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button