ΔΙΑΦΟΡΑ

Brad Johnson: Πέθανε στα 62 του ο πρωταγωνιστής των ταινιών του Steven Spielberg

Πέθανε ο Brad Johnson, κάποτε ο καουμπόι του ροντέο και ο «Marlboro Man» που πρωταγωνιστούσε δίπλα στον Holly Hunter και τον Richard Dreyfuss στο ρομαντικό δράμα Always του Steven Spielberg. Ήταν 62 ετών.

Ο Brad Johnson πέθανε από επιπλοκές της COVID-19 στο Τέξας, είπε η εκπρόσωπος του, Linda McAlister, στο The Hollywood Reporter.

Για τον σκηνοθέτη John Milius, ο Johnson απεικόνισε έναν βομβαρδιστή στο Flight of the Intruder (1991) καθώς και τον Henry Nash, έναν από τους άνδρες υπό τις διαταγές του Teddy Roosevelt, στη μίνι σειρά του 1997 TNT Rough Riders, με πρωταγωνιστή τον Tom Berenger.

Πέθανε στα 79 της χρόνια η ηθοποιός Patricia Brake

Η ηθοποιός Patricia Brake, γνωστή για τους ρόλους της στην κωμική σειρά του BBC Porridge και στο δράμα του ITV Manhunt, πέθανε σε ηλικία 79 ετών αφού διαγνώστηκε με καρκίνο, ανακοίνωσε η οικογένειά της. Ο ατζέντης της Scott Marshall Partners είπε ότι η Brake θα «λείψει δυστυχώς» από τους φίλους, την οικογένεια, τους συναδέλφους και τους θαυμαστές της. Η 60χρονη καριέρα της Patricia Brake την είδε να παίζει ρόλους στις σαπουνόπερες Coronation Street, Emmerdale και EastEnders.

Αλλά ήταν περισσότερο γνωστή στους θεατές τη δεκαετία του 1970 για τον ρόλο της στο Porridge. Η Patricia Brake έπαιξε την Ingrid, την κόρη του Norman Stanley Fletcher του Ronnie Barker και επανέλαβε τον ίδιο ρόλο στο Going Straight, μαζί με τον Richard Beckinsale και τον Nicholas Lyndhurst.

Με τα χρόνια, είχε ρόλους στα Midsomer Murders, Doctors, Casualty, Holby City, 2point4 Children και Eldorado. Εργάστηκε με τους Two Ronnies και Morecambe and Wise και στα τέλη της δεκαετίας του 1970 εθεάθη κάθε Σάββατο βράδυ ως Eth στο The Glums.

Προσοχή! Ο ΕΟΦ ανακαλεί επώνυμα υγρά μωρομάντιλα

Όπως έγινε γνωστό με επίσημη ανακοίνωση από τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων, οι καταναλωτές καλούνται να μην αγοράσουν ή να μην κάνουν χρήση υγρών μωρομάντιλων συγκεκριμένης παραγωγής.

“BABY WET WIPES 120+10 WITH CHAMOMILLA EXTRACT” παραγωγής Slavi Commerce

Ο ΕΟΦ προειδοποιεί τους καταναλωτές να μην αγοράζουν ή κάνουν χρήση του προϊόντος “BABY WET WIPES 120+10 WITH CHAMOMILLA EXTRACT”. Για το συγκεκριμένο προϊόν έχει αναφερθεί ποιοτικό πρόβλημα σχετικά με την εμφάνιση μούχλας. Επιπλέον, το προϊόν δεν είναι γνωστοποιημένο στην Ευρωπαϊκή Βάση Δεδομένων CPNP όπως επιτάσσει η σχετική νομοθεσία για τα καλλυντικά προϊόντα. Σύμφωνα με την επισήμανσή του, το προϊόν παρασκευάζεται στη Βουλγαρία (Slavi Commerce), ενώ ως εισαγωγέας για την Ελλάδα αναφέρεται η εταιρεία “Ζαζάς Απόστολος-Καταστήματα One”. πηγη glance.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button