ΔΙΑΦΟΡΑ

Χαμόγελο του Παιδιού: Εξαφανίστηκε στην Ομόνοια μια 15χρονη από τη Βουλγαρία

Η οργάνωση αναφέρει ότι συντρέχουν λόγοι που θέτουν την ζωή της σε κίνδυνο

Την Πέμπτη 24.02.2022, εξαφανίστηκε από την περιοχή της Ομόνοιας, η Βιολέτα Α. 15 ετών, βουλγαρικής καταγωγής.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε στις 25/02/2022 για την εξαφάνιση της Βιολέτας Α., 15 ετών και προέβη άμεσα στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς της, καθώς συντρέχουν λόγοι που θέτουν την ζωή της σε κίνδυνο.

Η Βιολέτα Α., έχει ύψος 1.55 μ., έχει κανονικό βάρος, έχει μαύρα μαλλιά και μαύρα μάτια. Φορούσε χακί τζιν, λευκή μπλούζα και καφέ μπουφάν.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alerta pp οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-android  και για Apple κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-apple

πηγη protothema.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button