ΔΙΑΦΟΡΑ

Δάφνη: Άγρια δολοφονία – Σκότωσε την γυναίκα του και παραδόθηκε

Νέα υπόθεση συζυγοκτονίας μετά την Καρολάιν και την Γαρυφαλλιά – Στους αστυνομικούς δήλωσε ότι το έκανε «επειδή τη ζήλευε»

Μετά την περίπτωση της Καρολάιν αλλά και της Γαρυφαλλιάς οι οποίες δολοφονήθηκαν άγρια από τους συζύγους τους, άλλη μία συζυγοκτονία έρχεται να συγκλονίσει την κοινή γνώμη.

Αυτή την φορά το περιστατικό έλαβε χώρα στην Δάφνη. Στις 11:30 ενας νεαρός άνδρας, περίπου 35 ετών από την Αλβανία, σύμφωνα με πληροφορίες, επιτέθηκε και τραυμάτισε θανάσιμα τη σύζυγό του με μαχαίρι μέσα στο σπίτι τους.

Ο συζυγοκτόνος πήγε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής και είπε στους αστυνομικούς ότι έσφαξε την γυναίκα του. Στους αστυνομικούς δήλωσε ότι το έκανε «επειδή τη ζήλευε». Το ζευγάρι έχει ένα παιδί 8 ετών και ζούσε στην περιοχή τα τελευταία 5 χρόνια.

IMG_3345

 

IMG_3343

 

IMG_3342

Αστυνομικοί πήγαν στο διαμέρισμα του 3ου όροφο και τη βρήκαν στο κρεβάτι νεκρή μέσα σε μια λίμνη αίματος. Ο δράστης κρατείται και θα οδηγηθεί ενώπιον της δικαιοσύνης. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία το θύμα έφερε θανατηφόρο τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο στην τραχηλική χώρα.

πηγη protothema.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button