ΔΙΑΦΟΡΑ

Δάκης: Κάποιοι τον στεναχώρησαν στο τέλος

Ο Μάκης Δελαπόρτας σε συνέντευξή του μίλησε για τις τελευταίες στιγμές του Δάκη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στις 29 Μαΐου, έπειτα από μάχη με τον καρκίνο. Συγκεκριμένα ο συγγραφέας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή “Love it” και αποκάλυψε ότι αγαπημένος τραγουδιστής γνώριζε πως θα πεθάνει και ότι κάποιοι τον στεναχώρησαν στο τέλος.

«Ο Δάκης ήταν ένας άνθρωπος της καθημερινότητάς μου, της ζωής μου. Ήξερα τα πάντα, ήξερα πως θα φύγει και το ήξερε ότι θα φύγει. Μιλούσαμε καθημερινά. Έβλεπε ότι φεύγει, μου έλεγε “δεν φοβάμαι το θάνατο, θα ήθελα να μην ταλαιπωρηθώ και τελικά ταλαιπωρούμαι”», τόνισε ο Μάκης Δελαπόρτας και πρόσθεσε: “Κάποιοι τον στεναχώρησαν στο τέλος. Βρέθηκαν κάποιοι που έγραψαν “ο Δάκης έμεινε 42 κιλά, υποφέρει, είναι μόνος του, δυστυχισμένος”. Όλα αυτά. Τα διάβασε και στεναχωρήθηκε πολύ”.

“Ήταν ένας πολύ ευτυχισμένος άνθρωπος, έζησε επτά ζωές, έφηβος πάντα, δεν είχε ηλικία. Γι’ αυτό έκλαψα εγώ όταν έφυγε ο Δάκης, για δύο λόγους. Ο πρώτος ήταν γιατί δεν είχε ηλικία, ήταν σαν να έφευγε ένας συνομήλικος μου και ο δεύτερος γιατί ήταν ένας πάρα πολύ καλός άνθρωπος. Υπερκάλυψε το πόσο σπουδαίος τραγουδιστής ήταν”.

πηγη instyle.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button