ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δέηση στην Πάτρα για την ανάπαυση των τριών Αξιωματικών του Πολεμικού Ναυτικού

Δέηση στην Πάτρα για την ανάπαυση των τριών Αξιωματικών του Πολεμικού Ναυτικού

 

Στην Θεία Λειτουργία που τέλεσε το πρωί της Παρασκευής 12.2.2016, στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου του Επισκοπείου Πατρών, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ.κ. Χρυσόστομος, ετέλεσε επιμνημόσυνη δέηση για την ανάπαυση των ψυχών των τριών Αξιωματικών που έπεσαν στην εκτέλεση του καθήκοντος με το ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού ΑΒ- 122, στην νήσο Κίναρο στο Αιγαίο.

Η ιδία δέηση ανεπέμφθη και κατά την αγρυπνία που ετελέσθη στον παλαιό Ιερό Ναό του Αγίου Αποστόλου Ανδρέου την Παρασκευή την νύκτα προς Σάββατο πρωί.

Πρόκειται για τους Αξιωματικούς

Αναστάσιο Τουλίτση ( Κυβερνήτη)

Κωνσταντίνο Πανανά ( Συγκυβερνήτη)

Ελευθέριο Ευαγγέλου, ( ναυτίλο Ανθυπασπιστή)

Το ελικόπτερο είχε φύγει από την Φρεγάτα « Νικηφόρος Φωκάς», για άσκηση εντοπισμού στόχων επιφανείας κατά την διάρκεια της ασκήσεως «Αστραπή» που διεξάγεται στην περιοχή.

Ο Σεβασμιώτατος μίλησε με θερμά λόγια και συγκινητικά για τα τρία παιδιά, που σκοτώθηκαν στην ώρα του καθήκοντος και παρεκάλεσε όλους να προσευχηθούν για την ανάπαυση των ψυχών τους και για την από τον Θεό παρηγορία των συγγενών τους.

πηγη agioritikovima.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button