ΔΙΑΦΟΡΑ

Δείτε πόσο έχει αλλάξει ο μικρός «Δημήτρης» από «Το Νησί»

Ο Μάνος Τσαγκαράκης έπαιξε πρόσφατα με τους φίλους του σε γνωστό τηλεπαιχνίδι, ενώ συμμετείχε και σε τηλεοπτική σειρά του Alpha

Μπορεί να έχουν περάσει 11 χρόνια από τότε που προβλήθηκε η δραματική σειρά «Το Νησί» στο MEGA, ωστόσο παραμένει μία από τις αγαπημένες του ελληνικού κοινού. Ανάμεσα σε όσους ξεχώρισαν τότε, ήταν και ο Μάνος Τσαγκαράκης, στον ρόλο του μικρού Δημήτρη Λεμονιά.

Ο ηθοποιός υποδύθηκε τον μαθητή της Ελένης (Κατερίνα Λέχου), προσφέροντας μία αξιοσημείωτη ερμηνεία. Έκτοτε δεν είχαμε ξαναδεί τον Μάνο Τσαγκαράκη στην τηλεόραση μέχρι που οι… έμπειροι τηλεθεατές τον εντόπισαν σε κάποια πλάνα της τηλεοπτικής σειράς του Alpha, «Σασμός».

Πριν έναν χρόνο μάλιστα, εμφανίστηκε στην εκπομπή Super Kατερίνα, μιλώντας για την εμπειρία του στη σειρά: «Έχω αλλάξει εσωτερικά πολύ, στο μυαλό, έχω ωριμάσει.

Στο “Νησί” είχα περάσει από κάστινγκ, γιατί ζητούσαν ντόπια παιδιά για τους ρόλους, με πήγαν οι γονείς μου και με πήραν. Τότε η Βικτόρια Χίσλοπ μου μιλούσε πολύ, ήταν συνέχεια στα γυρίσματα και με βοηθούσε. Ήταν πάντα ευδιάθετη και πρόθυμη».

Πέρα από αυτό όμως, ο 21χρονος διαγωνίστηκε πρόσφατα με τους φίλους του στο Rouk Zouk του ΑΝΤ1, με τους χρήστες στο Twitter να τον αντιλαμβάνονται αμέσως.

 

 

 

πηγη filoitexnisfilosofias.com

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button