ΔΙΑΦΟΡΑ

Δεν άντεξε άλλο στη ΜΕΘ – Νεκρός ο καθηγητής Δημήτρης Αντωνόπουλος

Δεν άντεξε άλλο στη ΜΕΘ – Νεκρός ο καθηγητής Δημήτρης Αντωνόπουλος

«Έφυγε» από τη ζωή μετά από πολύμηνη μάχη που έδινε στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΠΓΝΠ, έπειτα από τροχαίο ατύχημα, ο γνωστός Πατρινός εκπαιδευτικός Δημήτρης Αντωνόπουλος.

Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη στην πατραϊκή κοινωνία καθώς ήταν ιδιαίτερα αγαπητός και δραστήριος. Μηχανολόγος-μηχανικός στην ειδικότητα, με συμμετοχή σε μεγάλα έργα της ευρύτερης περιοχής,

ο Δημήτρης εργαζόταν ως καθηγητής στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση (9ο Νυχτερινό Λύκειο Πατρών) ενώ διατηρούσε και δικό του γραφείο.

Νοσηλευόταν για περισσότερους από πέντε μήνες στη ΜΕΘ του ΠΓΝΠ, ύστερα από τροχαίο ατύχημα που είχε στην οδό Γλαύκου, αλλά δεν κατάφερε να κρατηθεί στην ζωή, καθώς τις τελευταίες ημέρες παρουσίασε πολυοργανική ανεπάρκεια, χάνοντας τη μάχη.

Βαρύ πένθος για τους γονείς του, Σπύρο Αντωνόπουλο και τη μητέρα του Ελένη, οι οποίοι βρίσκονταν στο πλευρό του σε όλο το διάστημα της πολύμηνης νοσηλείας του.

Μετά την απαγωγή… επιστρέφει η Μαρκέλλα στο σπίτι της

Η επανένωση της οικογένειας είναι θέμα ημερών και η μητέρα, μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» έδωσε για πρώτη απαντήσεις για τις σχέσεις που είχε με την κατηγορούμενη.

«Δεν ήμασταν φίλες. Μέναμε στην ίδια οικοδομή και είχαμε μια καλημέρα γιατί έπαιζαν μαζί τα παιδιά μας, τίποτε περισσότερο.

Δεν την έβλεπα ποτέ στο σπίτι της. Έβλεπα μόνο τον άνδρα και την πεθερά της. Ήταν πάντα βιαστική και απόμακρη. Ακόμα και στα γενέθλια της μικρής που την κάλεσα δεν ήρθε. Επίσης δεν την είχα δει ποτέ έξω από τα κάγκελα του σχολείου» είπε.

Όπως ανέφερε τόσο η ίδια όσο και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς της άκουσαν πολλά. «Ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί.

Δε διάβαζα τίποτα, δεν άνοιξα το κινητό μου. Η οικογένειά μου και κυρίως οι γονείς μου πέρασαν δύσκολα», είπε. Σύμφωνα με τη δικηγόρο της οικογένειας έχουν γίνει όλες οι ενέργειες, ώστε η επιστροφή των παιδιών στο σπίτι τους να γίνει πολύ σύντομα.

nassosblog.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button