ΔΙΑΦΟΡΑ

Κως Αναστάζια: Συγκλονίζει η εθελόντρια που εντόπισε τη σoρό της – «Ήταν ένα καλοστημένο σκηνικό»

Σε θρίλερ εξελίσσεται η δολοφονία της Αναστάζια στην Κω, ο βασικός ύποπτος παραμένει ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές που προφυλακίστηκε και επιμένει πως είναι αθώος.

Η εθελόντρια, που εντόπισε τη σορό της 27χρονης δεμένη χειροπόδαρα και μέσα σε μαύρες σακούλες, μίλησε στην ΕΡΤ. «Ήταν μια μυρωδιά, η οποία γινόταν ολοένα και πιο έντονη. Ήμουν πεπεισμένη ότι βρίσκεται εκεί», είπε.

Για ένα καλοστημένο σκηνικό που είχε στόχο να μην ανακαλυφθεί η σορός της 27χρονης κάνει λόγο η εθελόντρια που κατάφερε να εντοπίσει νεκρή την Αναστάζια. Μιλώντας αποκλειστικά στην ΕΡΤ περιγράφει τις δραματικές στιγμές: «Στο σκηνικό που έβλεπα μπροστά μου κάτι δεν μου ταίριαζε, ήταν ένα καλοστημένο σκηνικό, έβλεπα στάχια, χώμα, κλαδιά, ήταν πολύ καλά καλυμμένη.

Εφόσον ήμουν πάνω από το σημείο μου ήρθαν αναθυμιάσεις μία μυρωδιά που γινόταν όλο και πιο έντονη. Ήμουν πεπεισμένη ότι ήταν εκεί. Σήκωσα όσα πιο πολλά στάχια μπορούσα και δυστυχώς βρήκαμε την άτυχη κοπέλα»

Ο 32χρονος Μπαγκλαντεσιανός που παραμένει ο νούμερο ένα ύποπτος για το έγκλημα κρίθηκε προφυλακιστέος. Ο ίδιος επιμένει να αρνείται τη σε βάρος του κατηγορία για αρπαγή, ενώ φέρεται να επιβεβαίωσε τη συνάντηση που είχε με την 27χρονη Αναστάζια στο σπίτι του, λέγοντας:

«Ήπιαμε μερικές μπύρες και φύγαμε. Την άφησα στο σημείο που η ίδια γνωστοποίησε με μήνυμα από το κινητό της τηλέφωνο στο φίλο της και του είπε ‘έλα να με πάρεις’. Δεν είχα σεξουαλική επαφή μαζί της».

Τρεις ώρες διήρκεσε η απολογία του 32χρονου από το Μπαγκλαντές στο γραφείο της Ανακρίτριας, οι έρευνες μέχρι να διαλευκανθεί η υπόθεση συνεχίζονται.

Μιλώντας στην ΕΡΤ ο πατέρας της 27χρονης αναφέρει ότι υπάρχει εμπλοκή και άλλων ατόμων στην δολοφονία του παιδιού του. Όπως δήλωσε: «Δεν ήταν ένας ο δράστης, ήταν περισσότεροι.
Ο άντρας από το Μπαγκλαντές είναι ο βασικός ένοχος αλλά ήταν και κάποιος άλλος που βοήθησε στη μεταφορά της σορού. Κάποιος τον βοήθησε να μεταφέρει τη σορό από ένα μέρος στο άλλο».

Ο Πακιστανός συγκάτοικος του 32χρονου φέρεται να επιμένει ότι δεν είδε την κοπέλα στο σπίτι, ούτε άκουσε τίποτα, γιατί ήταν σε άλλο δωμάτιο του σπιτιού και να είπε: «Είχα καταλάβει ότι για κάποιο λόγο είναι αναστατωμένος. Δεν ξέρω γιατί, ούτε ήξερα ότι είχε βγάλει εισιτήριο για να φύγει στην Ιταλία».

Περισσότερο φως στην υπόθεση θα ρίξουν τα αποτελέσματα από την εξέταση dna που ελήφθη από το σημείο όπου βρέθηκε νεκρή η 27χρονη.

 

Ξεσπούν οι γονείς της άτυχης κοπέλας

Μιλώντας στο MEGA ο πατέρας της 27χρονης ξεσπά και τονίζει πως ο συλληφθείς λέει ψέματα και ότι ποτέ η κόρη του δεν βρέθηκε στο σημείο συνάντησης με τον ομοεθνή σύντροφό της το μοιραίο βράδυ της Δευτέρας.

«Ανοησίες είναι αυτά που λέει ο κατηγορούμενος, είχαν δώσει ραντεβού με τον Μιχάλ σε ένα μπαρ και η κόρη μου δεν έφτασε ποτέ εκεί. Η κόρη μου έστειλε λίγα λεπτά πριν μήνυμα στο αγόρι της ότι θα είναι στο σημείο συνάντησης».

Η μητέρα της 27χρονης αποκαλύπτει την άσχημη ψυχολογική κατάσταση που βρισκόταν η κόρη της μετά από τραυματισμό που είχε γεγονός που όπως υποστηρίζει φαίνεται πως εκμεταλλεύτηκε ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές.

«Την ημέρα της εξαφάνισης μιλήσαμε τελευταία φορά στις 18:00 η ώρα (19:00 ώρα Ελλάδας) για προσωπικά θέματα. Ήταν στεναχωρημένη λόγω του καψίματος στο χέρι και μου έδειξε το έγκαυμα, μου είπε ότι βάζει αλοιφές».

Η Ναταλία Ρουμπίνσκα θεωρεί πως η κόρη της έπεσε θύμα βιασμού και αντιστάθηκε στο άτομο που της επιτέθηκε.

«Αποκλείεται, επειδή ξέρω την κόρη μου, ποτέ δεν θα είχε ερωτική επαφή με κανέναν. Δεν ξέρω τι της κάνανε πάντως η κόρη μου αμυνόταν, γιατί ήταν δαρμένη. Ίσως αν δεν έβαζε αντίσταση, να ζούσε. Επειδή η κόρη μου, σίγουρα δεν θα είχε αυτοβούλως ερωτική επαφή ούτε με τον Ευρωπαίο, ούτε με τον Μπαγκλεσιανό. Με κανέναν, 1.000%».

πηγη .epilekta.com

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button