ΔΙΑΦΟΡΑ

«Έφυγε» ο υπέροχος Τάσης Τσερεμές

Αξιολάτρευτος, νοικοκύρης, χαμογελαστός και πάντα δίπλα στο συνάνθρωπό του: αυτός ήταν ο Τάσης Τσερεμές για το Βαρθολομιό και όλοι έχουν να θυμούνται κάτι καλό από τον 82χρονο συνταξιούχο του ΟΣΕ που «έφυγε» σήμερα τα ξημερώματα από παθολογικά αίτια. Βαρύ το πένθος για το Βαρθολομιό.

Απαρηγόρητοι η υπέροχη σύζυγός του Διονυσία τα τρία εγγόνια τους και τα δύο του παιδιά η μαία και δημοτική σύμβουλος Αρετή Τσερεμέ και ο επιχειρηματίας Γιώργος Τσερεμές ο πρ. πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βαρθολομιού.

Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση που έκανε σήμερα το πρωί η κόρη του Αρετή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Πατέρα μου θα αισθάνομαι πάντα την ανάσα σου και το χέρι σου να με κρατά στα δύσκολα…»

Η κηδεία του Τάση Τσερεμέ θα γίνει σήμερα Τετάρτη στις 5 το απόγευμα από τον ιερό ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου στο Βαρθολομιό

Η εφημερίδα «Πατρίς» και το Patrisnews εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Νεκρός σε τροχαίο με τη μηχανή του ο Δημήτρης Καφαντάρης

Είναι απίστευτο πώς ένας άντρας 60 ετών που έχει αφιερώσει την ζωή του στους δρόμους και στις μηχανές να φεύγει απο την ζωή… μόνος του σε μια χαλαρή βόλτα.

Στο πένθος τα Τρίκαλα καθώς το απόγευμα της Δευτέρας του Πάσχα σκοτώθηκε σε τροχαίο ένα ιδιαίτερα αγαπητό παιδί της πόλης.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Δημήτρης Καφαντάρης ήταν ο οδηγός της μηχανής που εξετράπη της πορείας της επί της νέας εθνικής οδού Τρικάλων-Πύλης. Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μεταφέρθηκε ήδη νεκρός στο Κέντρο Υγείας της Πύλης.

Ο Δημήτρης ήταν, πατέρας τεσσάρων παιδιών, έμπειρος, επαγγελματίας οδηγός διεθνών μεταφορών και είχε πάθος με τις μηχανές. Σε μια από αυτές τις βόλτες με φίλους έμελλε να χάσει τη ζωή του.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button