ΔΙΑΦΟΡΑ

Τραγικός επίλογος στη φονική ληστεία που συγκλόνισε – Νεκρή και η Δήμητρα Μηλιώνη

Έφυγε χθες σε ηλικία 85 ετών η Δήμητρα Μηλιώνη, η οποία στα μέσα Ιανουαρίου είχε επιζήσει από τη βίαιη ληστεία που δέχθηκε μαζί με τον 91χρονο σύζυγό της στο σπίτι τους στο Χαλκιόπουλο Βάλτου Αιτωλοακαρνανίας…

Η γυναίκα είχε βρεθεί φιμωμένη και δεμένη στο κρεβάτι της σε άσχημη κατάσταση μετά την επίθεση, ενώ το άψυχο σώμα του συζύγου της, επίσης δεμένο και φιμωμένο, βρέθηκε σε κοντινή απόσταση από το κρεβάτι του ζευγαριού.

Σημειώνεται ότι η Δήμητρα Μηλιώνη παρά την κατάσταση στην οποία βρισκόταν, είχε βρει τη δύναμη να καταθέσει στους αστυνομικούς για το τι συνέβη, ενώ νοσηλεύτηκε

για πάνω από ένα μήνα στην Παθολογική Κλινική του Νοσοκομείου Αγρινίου. Σύμφωνα με το karvasaras το τελευταίο διάστημα η 85χρονη φιλοξενούταν σε γηροκομείο, ενώ χθες άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο Αγρινίου.

Νεκρός σε τροχαίο με τη μηχανή του ο Δημήτρης Καφαντάρης

Είναι απίστευτο πώς ένας άντρας 60 ετών που έχει αφιερώσει την ζωή του στους δρόμους και στις μηχανές να φεύγει απο την ζωή… μόνος του σε μια χαλαρή βόλτα.

Στο πένθος τα Τρίκαλα καθώς το απόγευμα της Δευτέρας του Πάσχα σκοτώθηκε σε τροχαίο ένα ιδιαίτερα αγαπητό παιδί της πόλης.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Δημήτρης Καφαντάρης ήταν ο οδηγός της μηχανής που εξετράπη της πορείας της επί της νέας εθνικής οδού Τρικάλων-Πύλης. Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μεταφέρθηκε ήδη νεκρός στο Κέντρο Υγείας της Πύλης.

Ο Δημήτρης ήταν, πατέρας τεσσάρων παιδιών, έμπειρος, επαγγελματίας οδηγός διεθνών μεταφορών και είχε πάθος με τις μηχανές. Σε μια από αυτές τις βόλτες με φίλους έμελλε να χάσει τη ζωή του.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button