ΔΙΑΦΟΡΑ

«Δεν ξαναπάτησα στη Νικολούλη…»: Ο Θανάσης Κατερινόπουλος αποκαλύπτει τον λόγο που δεν ξαναπήγε στο «Τούνελ»

Η τελευταία του παρουσία στο πάνελ ήταν λίγο πριν τη σύλληψη του πιλότου για την υπόθεση των Γλυκών Νερών που είχε σοκάρει την κοινή γνώμη.

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος έγινε γνωστός στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στην εκπομπή Φως στο Τούνελ της Αγγελικής Νικολούλη τα τελευταία χρόνια. Μήνες μετά, ο ίδιος κλήθηκε να σχολιάσει την απολογία του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου και αποκάλυψε τον λόγο που δεν βγήκε ξανά στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη.

Ο κ. Κατερινόπουλος αποκάλυψε ότι σταμάτησε να εμφανίζεται στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη εξαιτίας των όσων έλεγε και υπονοούσε για τον καθ’ ομολογία δολοφόνο της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά.

Η τελευταία του παρουσία στο πάνελ ήταν λίγο πριν τη σύλληψη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για υπόθεση των Γλυκών Νερών που είχε σοκάρει την κοινή γνώμη. Ξαφνικά, όμως, οι εμφανίσεις του στην εκπομπή σταμάτησαν και πλέον ο Θανάσης Κατερινόπουλος συνεργάζεται με το Star.

«Είναι αυτός ο πρωταγωνιστής που φωτογράφισα στην πρώτη εκπομπή γνωστής…», είπε ο Θανάσης Κατερινόπουλος, ξεκινώντας το σχόλιό του για τον Αναγνωστόπουλο, στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα.

«Της Αγγελικής μας…» είπε η Ζήνα Κουτσελίνη, καθώς ο ίδιος δεν ανέφερε το όνομά της. «Ναι, της Αγγελικής. Και μάλιστα έγινε αφορμή να μην ξαναπατήσω και στην εκπομπή…» ανέφερε ο απόστρατος αξιωματικός, αφήνοντας να εννοηθεί πως οι σχέσεις του με τη δημοσιογράφο δεν είναι πλέον καλές, καθώς προηγήθηκε τσακωμός.

Μάλιστα, η κόντρα τους on air και οι «παρατηρήσεις» της Νικολούλη στο πρόσωπό του, είχαν σχολιαστεί πολύ αρνητικά στο Twitter, οι χρήστες του οποίου αποθεώνουν σε κάθε ευκαιρία τον κ. Κατερινόπουλο.

Πηγή: instanews.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button