ΔΙΑΦΟΡΑ

Διασωληνώθηκε ο Γιώργος Τράγκας -Σε πολύ σοβαρή κατάσταση με κορωνοϊό στη ΜΕΘ του «Σωτηρία»

Ο Γιώργος Τράγκας χρειάστηκε να διασωληνωθεί τα ξημερώματα της Παρασκευής (10.12.2021) διότι η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας λόγω του κορονοϊού.

Υπενθυμίζεται πως ο Γιώργος Τράγκας νοσηλεύεται εδώ και έξι ημέρες στο νοσοκομείο «Σωτηρία» με κορονοϊό. Ο ίδιος ο δημοσιογράφος είχε ανακοινώσει πως νοσεί από τις 30 Νοεμβρίου ενώ ο συνεργάτης του στο πολιτικό του κόμμα, Πάρις Κουρτζίδης, είχε δηλώσει ότι οι προηγούμενες ώρες ήταν κρίσιμες, καθώς όσοι νοσηλεύονται λόγω COVID-19, εμφανίζουν επιπλοκές στην 9η και τη 10η ημέρα.

Ο κ. Κουρτζίδης είχε σημειώσει, επίσης, πως οι γιατροί είχαν αποφασίσει να νοσηλευτεί σε ΜΕΘ ο Γιώργος Τράγκας, διότι έχει υψηλό ζάχαρο (σ.σ. πάσχει από σακχαρώδη διαβήτη) και «μπορεί οποιαδήποτε στιγμή να εμφανίσει κάποια παρενέργεια».

Τις προηγούμενες ημέρες, ο κ. Τράγκας νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του «Σωτηρία» με υποστήριξη οξυγόνου και δεν είχε διασωληνωθεί. Ωστόσο η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε και οι γιατροί έκριναν απαραίτητη τη διασωλήνωσή του.

Σε tweet του σήμερα το πρωί, ο Πάρις Κουρτζίδης έγραψε ότι «ο Γ. Τράγκας πράγματι χθες βράδυ αργά χρειάστηκε να διασωληνωθεί, παρότι η κατάσταση της υγείας του έδειχνε να βελτιώνεται. Μια καρδιακή επιπλοκή ήταν αυτή που ανάγκασε τους ιατρούς να πάρουν την απόφαση αυτή. Ο πρόεδρος επί 11 ημέρες έδειξε ότι, είναι μαχητής. Θα βγει ΝΙΚΗΤΗΣ!».

πηγη hairt.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button