ΔΙΑΦΟΡΑ

Δίκη Τοπαλούδη, σοκάρουν τα νέα στοιχεία: «Υπήρχε αίμα παντού, ακόμα και στο ταβάνι»

Δίκη Τοπαλούδη, σοκάρουν τα νέα στοιχεία: «Υπήρχε αίμα παντού, ακόμα και στο ταβάνι»

Συνεχίστηκε η δίκη για τον βιασμό και τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών.

Σήμερα κατέθεσε η βιοχημικός της ΕΛ.ΑΣ που εξέτασε τα γενετικά υλικά (αίμα), τα οποία βρέθηκαν σε όλους τους χώρους του σπιτιού στους Πευκούς στη Λίνδο, σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Στην κατάθεση της η βιοχημικός υποστήριξε πως δεν ξέρει με ποιον τρόπο βρέθηκαν εκεί τα γεννητικά υλικά. Ωστόσο, γενετικό υλικό της Ελένης Τοπαλούδη βρέθηκε σε όλους τους χώρους του σπιτιού, την κουζίνα, το χολ, το μπάνιο, στο φορτηγάκι αλλά και στα αντικείμενα.

Αποσπάσματα της κατάθεσης της βιοχημικού

«Δεν έχω εικόνα του χώρου. Μετέβη κλιμάκιο από τη διεύθυνση εγκληματολογικών ερευνών, όπου συνέλεξε γεννητικό υλικό.

Παρέλαβα στυλεούς και αντικείμενα. Βρέθηκε γενετικό υλικό της Ελένης σε διάφορα σημεία μέσα στο σπίτι. Στα πλακάκια της μπανιέρας, στην κουρτίνα και το κουρτινόξυλο του μπάνιου, σε τοίχο χολ και σε κόκκινο τοίχο σε άλλο μέρος του σπιτιού.

Επίσης, ίχνη της Ελένης βρέθηκαν σε μεταλλικό κολονάκι στην πλευρά του συνοδηγού κοντά στο λάστιχο, στην πόρτα του συνοδηγού και στο προσκέφαλο του συνοδηγού.

Σε διάφορα σημεία μέσα στο σπίτι, σε πόμολο, σε συρτάρι κουζίνας, στο ταβάνι και στην είσοδο του μπάνιου υπήρχαν γενετικά μείγματα της Ελένης και του Ροδίτη κατηγορούμενου. Και στο αυτοκίνητο βρέθηκε γενετικό υλικό του Ροδίτη κατηγορούμενου.

Στη σφουγγαρίστρα και στο πόμολο του συρταριού της κουζίνας υπάρχει γενετικό υλικό της Ελένης και των δύο κατηγορουμένων..

dikaiologitika.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button