ΔΙΑΦΟΡΑ

Δημήτρης Γραικός: O δολοφόνος του! Είχε εμφανιστεί και στην εκπομπή της Νικολούλη

Δημήτρης Γραικός: O δολοφόνος του! Είχε εμφανιστεί και στην εκπομπή της Νικολούλη

Φρικτό τέλος είχε το θρίλερ της εξαφάνισης του Δημήτρη Γραικού στη Θεσσαλονίκη.

Ο άτυχος επιχειρηματίας αγνοούνταν από το Νοέμβριο του 2016, με την οικογένειά του να εκφράζει φόβους από την πρώτη στιγμή για τη ζωή του.

«Δεν ήταν ούτε εγκληματίας, ούτε τοκογλύφος, ούτε απατεώνας. Δεν είχε εχθρούς…»,έχει πει η γυναίκα του, τονίζοντας πως φοβάται για δολοφονία του άντρα της με σκοπό να του πάρουν τα χρήματα.

Υπενθυμίζεται πως ο Δημήτρης Γραικός, την ημέρα της εξαφάνισης είχε πάει στα σφαγεία για να πουλήσει κάποια ζώα. Από την πώληση φαίνεται πως εισέπραξε 17.000 ευρώ. Από εκεί και πέρα τα ίχνη του χάθηκαν.

Η οικογένειά του απευθύνθηκε για βοήθεια στην Αγγελική Νικολούλη και στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ», με τη δημοσιογράφο να ερευνά την υπόθεση για σχεδόν τρία χρόνια.

Η ίδια μάλιστα είχε μεταβεί στα σφαγεία της Θεσσαλονίκης προκειμένου να μιλήσει από κοντά με τους ανθρώπους που είδαν τελευταία φορά τον Γραικό.

Ένας από αυτούς την είχε πάρει με το αυτοκίνητό του και την είχε οδηγήσει στη τελευταία διαδρομή που ακολούθησε το θύμα. Ποιος ήταν αυτός; Ο άνθρωπος που τελικά ομολόγησε τη δολοφονία.

Η είδηση τους εντοπισμού του πτώματος του Δημήτρη Γραικού, θαμμένο μαζί με το αυτοκίνητό του, συγκλόνισε την Αγγελική Νικολούλη. Η ίδια από την πρώτη στιγμή είχε υποψιαστεί το δολοφόνο και δεν δίστασε να μπει ακόμα και στο ίδιο αυτοκίνητο μαζί του.

Αυτή την ώρα αστυνομικοί προσπαθούν να ανασύρουν τη σορό του άτυχου κτηνοτρόφου.

πηγη: newsbomb.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button