ΔΙΑΦΟΡΑ

Διπλή οικογενειακή τpαγωδία: Νεκρός ξαφνικά 50χρονος υπαστυνόμος, 7 μήνες μετά τον θάνατο της γυναίκας του

Ο 54χρονος υπαστυνόμος, Ηλίας Παπαδημητρίου, πέθανε ξαφνικά, την ώρα που βρισκόταν στο κτήμα του, επτά μήνες μετά τον θάνατο της γυναίκας τους.

Σήμερα, Παρασκευή, συγγενείς και φίλοι πρόκειται να πουν το “τελευταίο αντίο” στον άτυχο άνδρα, που έφυγε από τη ζωή χθες, Πέμπτη. Η κηδεία θα πραγματοποιηθεί στις 6 το απόγευμα, στον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου, στο Κάτω Μαζαράκι Αχαΐας.

Ο 54χρονος υπαστυνόμος με τον θάνατό του, άφησε ορφανά δύο παιδιά

Η είδηση του ξαφνικού του θανάτου βύθισε στο πένθος, για δεύτερη φορά, την οικογένειά του, αφού πριν από επτά μήνες, “έφυγε” η σύζυγος του Ηλία Παπαδημητρίου, αφήνοντάς τον μόνο του με τα δύο παιδιά τους.

Ο Ηλίας Παπαδημητρίου το πρωί της Πέμπτης βρισκόταν στο κτήμα του, κοντά στην Βιομηχανική Περιοχή, προκειμένου να κάνει κάποιες εργασίες, όταν ξαφνικά ένιωσε έντονη αδιαθεσία και τηλεφώνησε σε συγγενικό του πρόσωπο που πήγε στο σημείο. Τον αστυνομικό παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, αλλά δυστυχώς ήταν ήδη πολύ αργά. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άτυχος πατέρας υπέστη ανακοπή καρδιάς. Πηγή: tempo24.news

Διπλή τpαγωδία: Νεκροί 2 άνδρες, πήγαν για μπάνιο και ξεψύχησαν στην παραλία

Τραγικό τέλος είχαν δύο ηλικιωμένοι άνδρες, οι οποίοι πήγαν για μπάνιο στη θάλασσα και ξεψύχησαν στην παραλία. Δύο άνδρες προχωρημένης ηλικίας εντοπίστηκαν το πρωί της Πέμπτης 26/5 νεκροί στη θάλασσα, στις περιοχές του Δήλεσι και Πόρτο Ράφτη. Οι δύο άνδρες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, προκείμενου να λάβουν τις απαραίτητες ιατρικές βοήθειες, ωστόσο δυστυχώς ήταν πλέον αργά.

Οι ανακοινώσεις του Λιμενικού

«Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, 70χρονος ημεδαπός στη θαλάσσια περιοχή “ΠΛΑΚΑΣ” Δηλεσίου Νότιου Ευβοϊκού Κόλπου Φερών. Ο 70χρονος ημεδαπός, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών.

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, 89χρονος ημεδαπός στη θαλάσσια περιοχή “ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ” Πόρτο Ράφτη.

Ο 89χρονος ημεδαπός, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Μαρκόπουλου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Μαρκόπουλου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ραφήνας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής». πηγη newsitamea.gr

 

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button