ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δείτε τη συμμετοχή που έκανε τον σκληρό κριτή Σάιμον Κάουελ να δακρύσει..

Δείτε τη συμμετοχή που έκανε τον σκληρό κριτή Σάιμον Κάουελ να δακρύσει..

Είναι γνωστός για την επιφυλακτική του στάση απέναντι στους διαγωνιζόμενους. Μερικές φορές γίνεται απότομος και επικριτικός.

Εκείνο το βράδυ όμως ακόμη και αυτός ο «δύσκολος» κριτής του Βρετανία έχεις Ταλέντο, Σάιμον Κάουελ, συγκινήθηκε μέχρι δακρύων όταν είδε την μοναδική παράσταση της θεατρικής ομάδας Attraction.

Δείτε τη συμμετοχή που έκανε τον σκληρό κριτή Σάιμον Κάουελ να δακρύσει..Όταν τα μέλη της ομάδας τελείωσαν ο σκληρός Σάιμον τους είπε:

«Ήταν κυριολεκτικά το πιο όμορφο πράγμα που έχουμε δει στο Got Talent της Βρετανίας. Είναι τιμή μας που επιλέξατε αυτό το σόου για να δείξετε το ταλέντο σας. Ειλικρινά αισθάνομαι προνομιούχος … αυτό με συγκίνησε πραγματικά.»

 

https://www.youtube.com/watch?t=252&v=EAzYZ-E4l30

 

πηγη dinfo.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button