ΔΙΑΦΟΡΑ

Δομοκός: Βγήκε από το νοσοκομείο ο μοναδικός επιζών από το τροχαίο – Σε σοκ ο 17χρονος γιος της οικογένειας

Από τη σύγκρουση πέθαναν οι γονείς και η αδελφή του

O μοναδικός επιζών της 4μελούς οικογένειας με καταγωγή από την Αλβανία, που διέμενε στο Χαλάνδρι Αττικής, και σκοτώθηκε σε τροχαίο την Δευτέρα 15/11 στο Δομοκό, ο 17χρονος γιος της οικογένειας βγήκε από το Νοσοκομείο την Τρίτη 16 Νοεμβρίου.

Ο 17χρονος γλίτωσε από το τροχαίο όπου έχασε μάνα, πατέρα και αδερφή με μερικά χτυπήματα στο κεφάλι και το σώμα.

Υπενθυμίζεται, πως κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, το ΙΧ αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε η 4μελης οικογένεια συγκρούστηκε την Δευτέρα 15/11 μετωπικά με βυτιοφόρο στο δρόμο που έχει αποδειχθεί καρμανιόλα, μεταξύ Ξυνιάδας και Κορομηλιάς Δομοκού.

Το ΙΧ μετατράπηκε σε άμορφη μάζα και ανασύρθηκαν νεκροί ο 46χρονος οδηγός, με την 43χρονη σύζυγό του και την 22χρονη κόρη τους, όλοι Αλβανικής υπηκοότητας, ενώ τραυματισμένος, χωρίς να κινδυνεύει η ζωή του σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες βγήκε ο 17χρονος γιος τους, που διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Κοινότητας Κορομηλιάς Δημήτρη Γιαταγάνα, που μίλησε στο LamiaReport, «για δεκαετίες σε αυτόν τον δρόμο δεν είχε σημειωθεί ούτε ένα τροχαίο και μέσα σε 1,5 – 2 χρόνια έχουμε μετρήσει τουλάχιστον οκτώ εκ των οποίων δύο θανατηφόρα. Πρόκειται για δρόμο καρμανιόλα και ειδικά το κομμάτι από Ξυνιάδα έως Κορομηλιά όπου έχουν γίνει όλα τα τροχαία. Η άσφαλτος είναι παλιά και στην πρώτη βροχή γίνεται γυαλί. Επιπλέον δεν υπάρχουν διαγραμμίσεις. Εμείς που τον χρησιμοποιούμε καθημερινά, ειδικά τέτοιες ημέρες κάνουμε το σταυρό μας μην έρθει κάποιο φορτηγό επάνω μας ή γλιστρήσουμε εκτός δρόμου…».

ΠΗΓΗ: athensmagazine.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button