ΔΙΑΦΟΡΑ

Δύσκολες ώρες για την Έρρικα Μπρόγιερ: Δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή

Δύσκολες ώρες για την Έρρικα Μπρόγιερ: Δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή

Το 2020 βρήκε την Έρρικα Μπρόγιερ να δίνει τη μεγαλύτερη μάχη της. Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, η σπουδαία χορεύτρια και τραγουδίστρια αλλά και πρώην σύζυγος του Κώστα Βουτσά, εδώ και έναν μήνα ανεβαίνει τον δικό της Γολγοθά, με την ζωή της να κρέμεται πλέον από μία κλωστή.

Στις 8 Δεκεμβρίου, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, παραγωγός του μιούζικαλ «Η Παριζιάνα», ανακοίνωσε δημοσίως ότι η Έρρικα Μπρόγιερ,

η οποία συμμετείχε ως guest στην παράσταση του θεάτρου Broadway, θα απουσίαζε για λίγο καιρό από τη θέση της.

Δυστυχώς όμως τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν έτσι όπως όλοι ήλπιζαν. Έπειτα από πολλές εξετάσεις σε κεντρική κλινική της Αθήνας διαπιστώθηκε σοβαρότατο πρόβλημα υγείας.

Σύμφωνα με πηγές από το περιβάλλον της, η Έρρικα Μπρόγιερ παλεύει για τη ζωή της παραμένοντας στη μονάδα εντατικής θεραπείας έχοντας στο

πλευρό της τη μονάκριβή κόρη της, Σάντρα, ενώ και ο Κώστας Βουτσάς έχει ζητήσει να ενημερώνεται καθημερινά για τις εξελίξεις στην υγεία της..

πηγη dikaiologitika.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button