ΔΙΑΦΟΡΑ

«Έχασα τη ζωή μου – Ο πόνος είναι τεράστιος» – Η δημόσια παράκληση

Ιδιαίτερα δύσκολες είναι οι τελευταίες ημέρες για τη Δέσποινα Μοιραράκη, καθώς ο σύζυγός της Γιάννης Κοντούλης έφυγε από τη ζωή έπειτα από μια σκληρή μάχη ενάντια στον καρκίνο.

Η Δέσποινα Μοιραράκη, η οποία όλο αυτό το διάστημα είχε επιλέξει να κρατήσει όλο αυτό που βίωνε μακριά από τα φώτα σεβόμενη την επιθυμία του συζύγου της που δεν ήθελε ο κόσμος να ξέρει τι περνά, μια μέρα πριν του πει το “τελευταίο αντίο”, επικοινώνησε με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, εκφράζοντας τα συναισθήματά της και κάνοντας μια παράκληση προς τους δημοσιογράφους.

«Η Δέσποινα Μοιραράκη μου ζήτησε να μεταφέρω κάποια πράγματα στον κόσμο που δεν τα έχει επικοινωνήσει» είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή και συνέχισε διαβάζοντας τα λόγια που της είπε η Δέσποινα Μοιραράκη. «Έχασα τη ζωή μου, έχασα τον άνθρωπό μου, το στήριγμά μου. Ο πόνος μου είναι τεράστιος» ήταν τα λόγια της γνωστής επιχειρηματία στην παρουσιάστρια του Happy Day. Στη συνέχεια, η Σταματίνα Τσιμτσιλή υπενθύμισε πως όπως έχει ήδη γίνει γνωστό η κηδεία του Γιάννη Κοντούλη θα γίνει αύριο στις 12 στη Μητρόπολη Αθηνών όπου θα του αποδοθούν και όλες οι τιμές που του αρμόζουν.

Ωστόσο, επιθυμία της Δέσποινας Μοιραράκη είναι στην ταφή που θα γίνει στο νέο κοιμητήριο Γλυφάδας, να μην υπάρχουν κάμερες και δημοσιογράφοι για να μπορέσει να αποχαιρετήσει τον άνθρωπό της με τον τρόπο που η ίδια και η οικογένειά της επιθυμούν. Ακόμα, η οικογένεια επιθυμεί αντί στεφάνων, να κατατεθούν χρήματα στον Σύλλογο παιδιών με καρκίνο “Ελπίδα΅”.

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsique.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button