Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί από την αγορά σουβλάκια κοτόπουλο με πιπεριά καθώς διαπιστώθηκε παρουσία σαλμονέλας.
Η Περιφερειακή Διεύθυνση Ηπείρου, κατά τη διενέργεια ελέγχων, προέβη σε δειγματοληψία δείγματος παρασκευάσματος κρέατος από κρέας πουλερικών, με ημερομηνία παραγωγής 05/04/2025 και ημερομηνία λήξεως 11/04/2025, το οποίο παράγεται και συσκευάζεται στην Ελλάδα από την εταιρεία ΠΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΡΤΑΣ ΑΒΕΕ (ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΑΝΕΖΑΣ Α.Ε.) που εδρεύει στην Ανέζα Άρτας.
Μετά την εξέταση από το Κτηνιατρικό Εργαστήριο Ιωαννίνων, διαπιστώθηκε στο ανωτέρω δείγμα η παρουσία του παθογόνου μικροοργανισμού Salmonella spp. Ο ΕΦΕΤ απαίτησε την άμεση ανάκληση του συνόλου της συγκεκριμένης παρτίδας του εν λόγω προϊόντος και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι ενώ καλεί και τους καταναλωτές που έχουν προμηθευτεί το συγκεκριμένο προϊόν, να μην το καταναλώσουν.
Δύσκολες οι επόμενες ώρες για την Γωγώ Μαστροκώστα
Σε σοβαρή κατάσταση η Γωγώ Μαστροκώστα παλεύει στο Ευαγγελισμό για τη ζωή της – Ο καρκίνος που παλεύει εδώ και καιρό παρουσίασε νέα σοβαρή υποτροπή. Σαν τώρα θυμάμαι εκείνη την Τρίτη το βράδυ στην εκπομπή της Μελέτη όταν η Γωγώ Μαστροκώστα είχε μιλήσει για την μάχη της με τον καρκίνο.
«Τρεις μέρες αφότου γέννησα και ήμουν σε πελάγη ευτυχίας, ο γιατρός μου ανακοίνωσε ότι έχω καρκίνο στο στήθος. Κρατούσα το μωρό μου αγκαλιά, έκλαιγα και σκεφτόμουν αν θα τη δω να μεγαλώνει. Σε όλη την περιπέτεια της υγείας μου ο Τραϊανός στάθηκε βράχος δίπλα μου. Ο Τραϊανός μου είπε να βγω να μιλήσω για τον καρκίνο στο στήθος για να βοηθήσω τις υπόλοιπες γυναίκες. Τον πρώτο μήνα δεν μπορούσα να διαχειριστώ στην ασθένειά μου. Ο καρκίνος με έκανε να χάσω για πάντα την ανεμελιά μου», είπε τότε.
Η κατάσταση της είναι σοβαρή… αλλά όλοι ελπίζουν πώς για μια ακόμη φορά θα βγει νικήτρια. Μακάρι να συμβεί…
Πηγή: nassosblog
Το διαβάσαμε εδώ fanpage.gr




