ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εφυγε από τη ζωή σε ηλικία 39 ετών ο π.Χαράλαμπος Καϊτίδης, κληρικός της Ι.Μ. Θεσσαλονίκης

Εφυγε από τη ζωή σε ηλικία 39 ετών ο π.Χαράλαμπος Καϊτίδης, κληρικός της Ι.Μ. Θεσσαλονίκης

 

Στενάχωρη μέρα για την Ι.Μ. Θεσσαλονίκης αφού έφυγε από τη ζωή ο π.Χαράλαμπος Καϊτίδης σε ηλικία μόλις 39 ετών.

Η ανακοίνωση της Μητρόπολη αναφέρει

Εκδημία προς Κύριον πατρός Χαραλάμπους Καϊτίδη.

Ο Πρωτοπρεσβύτερος Χαράλαμπος Καϊτίδης του Λαζάρου και της Σοφίας, γεννήθηκε στην Έδεσσα Πέλλης την 5-6-1977. Ενυμφεύθη στις 23-9-2001 την Ευαγγελία Καραγιάννη και απέκτησε δύο τέκνα, τον Λάζαρο και την Σοφία.

Έλαβε το πτυχίο της Ανωτάτης Εκκλησιαστικής Σχολής Θεσσαλονίκης στις 26-6-2001.

Εχειροτονήθη Διάκονος στις 21-11-2001 και Πρεσβύτερος-Οικονόμος στις 14-11-2002 υπό του Μητροπολίτου Θεσσαλονίκης κυρού Παντελεήμονος Χρυσοφάκη, και στις 21-12-2012 εχειροθετήθη Πρωτοπρεσβύτερος υπό του Παναγιωτάτου Μητροπολίτου Θεσσαλονίκης κ. Ανθίμου.

Υπηρέτησεν ως Διάκονος στον ιερό Ναό αγίου Ελευθερίου (Ντεπώ) και Εφημέριος στους ιερούς Ναούς αγίου Ελευθερίου (Ντεπώ), αγίας Αναστασίας της Φαρμακολυτρίας και στον ιερό Κοιμητηριακό Ναό Αναστάσεως του Κυρίου.

Ήταν εν ενεργεία κληρικός της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης από τις 21-11-2001. Απεβίωσε την 1-3-2016.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεσθή αύριο Πέμπτη 3-3-2016 στον ιερό Ναό αγίου Προφήτου Ηλία Πυλαίας Θεσσαλονίκης, στις 12 το μεσημέρι.

Αιωνία του η μνήμη.

ekklisiaonline.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button