ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Εύκολη Τούρτα Παγωτό, χωρίς Παγωτομηχανή, με Λίγα Υλικά, Έτοιμη σε 20 Λεπτά!

Εύκολη Τούρτα Παγωτό, χωρίς Παγωτομηχανή, με Λίγα Υλικά, Έτοιμη σε 20 Λεπτά!

Μια εύκολη συνταγή για Τούρτα παγωτό χωρίς παγωτομηχανή και με μόνο 4 υλικά. Ας μην στερήσουμε τα παιδάκια μας από το αγαπημένο τους γλύκισμα κάνοντας το πιο υγιεινό.

Τι περιμένουμε λοιπόν, εμπρός φοράμε το σκουφάκι και την ποδίτσα μας και βάζουμε τα υλικά άλλα και την φαντασία μας για ένα δυνατό αποτέλεσμα.

Τούρτα Παγωτό

Υλικά

Για το παγωτό θα χρειαστούμε τα παρακάτω υλικά,

400 γρ. γάλα εβαπορέ
250 γρ. φυτική σαντιγύ
400 γρ. ζαχαρούχο γάλα
2 βανίλιες

Για την βάση κορμό θα χρειαστούμε τα παρακάτω υλικά,

250 γρ βούτυρο ή μαργαρίνη
8 κ.σ. Κακάο άγλυκο

1 κουτί ζαχαρούχο
Λίγο κονιάκ
1 1/2 πακέτο μπισκότα

Εκτέλεση

Χτυπάμε την σαντιγύ να αφρατέψει, προσθέτουμε το ζαχαρούχο, τις βανίλιες και το γάλα. Βάζουμε το μείγμα στην κατάψυξη και σε λίγες ώρες το παγωτό είναι έτοιμο.

Αν θέλουμε προσθέτουμε 3-4 κουταλιές της σούπας κακάο μέσα σε λίγο ζεστό γάλα για παγωτό σοκολάτα. Αυτό ήταν το παγωτό βανίλια είναι έτοιμο.

Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το βούτυρο ναλιώσει και προσθέτουμε το κακάο να ενώθεί και έπειτα το ζαχαρούχο. Αποσύρουμε από την φωτιά και προσθέτουμε το κονιάκ.

Σπάμε τα μπισκότα και τα περιχίνουμε με το μείγμα και τοποθετούμε στο πάτω του τσέρκι και ντο πιέζουμε να πάει παντού.

Στο τέλος ρίχνουμε το παγωτό από πάνω, σκεπάζουμε με μεμβράνη και βάζουμε στην κατάψυξη για 8 ώρες και ή τούρτα παγωτό είναι έτοιμη.

Με χαρά και ενθουσιασμό περιμένουμε να ακούσουμε τις απορίες ή απόψεις σας αλλά γιατί όχι και τις δικές σας ιδέες.

πηγη kafenews.eu

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button