ΔΙΑΦΟΡΑ

Έφυγε άδικα από την ζωή ο 21χρονος κικμπόξερ Κώστας Τζαφέστα

Ο λογαριασμός των ‘Fighters Athanasopolous’ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έκανε γνωστή την άδικη απώλεια του 21χρονου νεαρού αθλητή του Συλλόγου, του Κώστα Τζαφέστα.

Η είδηση σόκαρε και γέμισε θλίψη την αθλητική του οικογένεια με την ανακοίνωση να έχει ως εξής:

«Τις προηγούμενες μέρες όλοι οι άνθρωποι στον κόσμο μεταξύ των άλλων αντάλλαζαν ευχές, κυρίως για υγεία, ευεημερία και μακροημέρευση!

Δυστυχώς όμως κάποιες ευχές για κάποιους ανθρώπους δεν πραγματοποιούνται με την μοίρα να παίζει άσχημα παιχνίδια – τόσο άσχημα που τις περισσότερες φορές δεν τα χωράει ο ανθρώπινος νους..!

Ένα τέτοιο παιχνίδι έπαιξε η μοίρα και στον Κώστα Τζαφέστα ο οποίος έχασε την ζωή του τόσο άδικα στα 21 του χρόνια..! Εμείς στην αθλητική του οικογένεια το μόνο που μπορούμε να κάνουμε αυτές τις ώρες είναι μεταφέρουμε τα θερμά μας συλληπητήρια στην οικογένεια του και να ευχηθούμε να βρουν όσο κουράγιο χρειάζεται να μείνουν όρθιοι και να συνεχίσουν στην μνήμη του..!»

Πηγη ufight.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button